Pelle Miljoona paljastaa: menetin lapseni ja tein elämäni levyn!


Pelle Miljoona palaa juurilleen uudella levyllä ja kertoo raskaasta menetyksestään

Pelle Miljoona on suomalaisen punkin legenda, joka on tehnyt musiikkia jo yli 40 vuotta eri kokoonpanoissa. Nyt hän on palannut nuoruutensa maisemiin Haminassa ja tehnyt uuden levyn vanhojen ystäviensä kanssa. Levyllä kuuluu Pellen monipuolinen musiikillinen näkemys ja elämänkokemus.

Levyn nimi on Kaakon Toteemi ja se julkaistaan lokakuun 7. päivä Stupido Recordsin kautta. Levyllä soittaa Pelle Miljoona Band, johon kuuluvat Pellen lisäksi Hapa Tyni (kitara), Timo Hyle (basso), Jari Vähämäki (koskettimet) ja Jusa Lampikari (rummut). He ovat kaikki Pellen vanhoja ystäviä Haminasta, jossa hän asui aikanaan ja jossa hänelle on pystytetty myös patsas.

Pelle kertoo, että levyllä on paljon erilaista matskua ja että työskentely oli täysin stressivapaata ja onnellista. Hän sanoo, että levy on alitajuisesti peili sille ajalle, missä elämme ja miten hän sen henkilökohtaisesti kokee. Hän huolestuu maailman tilasta ja manipuloinnista, mutta haluaa myös välittää valoa ja toivoa musiikillaan.

Pelle Miljoona on myös avautunut puolisonsa Teija Variksen kanssa Kodin Kuvalehdessä raskaasta menetyksestään. He odottivat lasta yli kymmenen vuotta sitten, mutta raskaus meni kesken. Pelle kuvailee sitä elämänsä hirveimmäksi tapahtumaksi ja sanoo, että lapsi lähti valo-olentona hänen rintansa läpi. He päättivät olla enää yrittämättä lasta, sillä olivat jo aika iäkkäitä. He kokevat, että päätös vahvisti heidän suhdettaan.

Pelle Miljoona ja Teija Varis ovat olleet yhdessä 15 vuotta. He tapasivat Pellen keikalla ja rakastuivat hiljalleen vietettyään yhdessä aikaa. Teija on ammatiltaan toimittaja ja kirjallisuusterapeutti. He asuvat yhdessä Helsingin Kaliossa ja kesäisin Itä-Uudellamaalla Lapinjärvellä.

Oletko sinä Pelle Miljoonan fani? Mitä mieltä olet hänen uudesta levystään? Kerro meille kommenttikentässä! 🎸🎶👇

Lisätietoja:


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *