Paljastus Meksikossa: Kaksi väitettyä avaruusolennon ruumista esiteltiin julkisesti!


Kahden avaruusolennon ruumiit esiteltiin Meksikon kongressissa

Meksikon pääkaupungissa Mexico Cityssä järjestettiin keskiviikkona erikoinen tapahtuma, jossa maan kongressissa näytettiin kahden pienen “ei-inhimillisen” ruumiin säilöttyjä jäänteitä. Tapahtuma herätti huomiota ja hämmennystä sekä paikalla olleissa että netissä seuranneissa.

Kuka oli tapahtuman takana?

Tapahtuman järjesti Jaime Maussan, tunnettu toimittaja ja ufologi, joka on tutkinut ja raportoinut tunnistamattomista lentävistä esineistä (UFO) ja avaruusolennoista vuosikymmenien ajan. Hän on myös tuottanut useita televisio-ohjelmia ja dokumentteja aiheesta.

Maussan esitti kongressissa useita videoita, joissa näkyi UFOja ja muita outoja ilmiöitä eri puolilla Meksikoa ja maailmaa. Hän väitti, että nämä todistivat avaruusolentojen olemassaolon ja yhteydenpidon ihmiskunnan kanssa.

Mistä ruumiit olivat peräisin?

Maussanin mukaan ruumiit löydettiin Perun Cuscosta, Nazcan linjojen läheltä, joka on Unescon maailmanperintökohde ja tunnettu suurista geoglyfeistä eli maahan piirretyistä kuvioista. Nazcan linjat ovat herättäneet paljon spekulaatiota niiden alkuperästä ja merkityksestä, ja jotkut ovat ehdottaneet, että ne olisivat avaruusolentojen tekemiä tai viestejä heille.

Maussan sanoi, että ruumiit olivat noin tuhat vuotta vanhoja ja että ne olivat kuivuneet ja kovettuneet ajan myötä. Hän väitti, että ne olivat “ei-inhimillisiä” eli että ne eivät kuuluneet maapallon eliökuntaan tai evoluutioon.

Mitä todisteita hänellä oli?

Maussan sanoi, että hän oli antanut ruumiit tutkittavaksi Meksikon kansallisessa autonomisessa yliopistossa (UNAM), jossa niistä oli otettu DNA-näytteitä ja tehty radiohiiliajoitus. Hän väitti, että DNA-analyysi oli osoittanut, että yli 30 prosenttia ruumiiden DNA:sta oli “tuntematonta” eli että se ei vastannut mitään tunnettua lajia.

Hän näytti myös röntgenkuvia ruumiista, joissa näkyi niiden sisäinen rakenne. Hän sanoi, että yhdellä ruumiilla oli “munia” sisällään ja että molemmilla oli implantteja, jotka oli tehty erittäin harvinaisista metalleista, kuten osmiumista.

Hän pyysi muita tutkijoita ja asiantuntijoita tutkimaan ruumiita lisää ja vahvistamaan hänen löydöksensä.

Miten ihmiset reagoivat?

Tapahtuma sai paljon huomiota sosiaalisessa mediassa, jossa monet kommentoivat ruumiiden ulkonäköä ja Maussanin uskottavuutta. Jotkut olivat innostuneita ja uteliaita, toiset skeptisiä ja epäileviä.

Maussanin väitteet eivät ole saaneet tukea muilta tahoilta, kuten UNAM:ltä, Meksikon hallitukselta tai kansainvälisiltä järjestöiltä. Häntä on myös syytetty huijauksesta ja sensaationhakuisuudesta aiemmin, kun hän on väittänyt löytäneensä avaruusolentojen muumioita Perusta, jotka ovat osoittautuneet ihmisten tai eläinten jäänteiksi.

Miksi tämä on tärkeää?

Tapahtuma heijastaa ihmisten kiinnostusta ja uteliaisuutta avaruusolentojen mahdollisuudesta ja niiden yhteydestä ihmiskuntaan. Se myös herättää kysymyksiä siitä, miten tällaisia väitteitä tulisi tutkia ja arvioida, ja miten niistä tulisi tiedottaa ja keskustella.

Tapahtuma liittyy myös laajempaan ilmiöön, jossa UFOjen ja tunnistamattomien ilmailmiöiden (UAP) havainnot ovat lisääntyneet ja saaneet enemmän huomiota viime vuosina. Esimerkiksi Yhdysvaltain hallitus on julkaissut raportin, jossa se tunnustaa, että sen sotilaat ja tiedustelupalvelut ovat havainneet useita UAP:ta, joita se ei pysty selittämään.

Tämä on herättänyt spekulaatiota siitä, ovatko nämä ilmiöt luonnollisia, ihmisen tekemiä vai avaruusolentojen aiheuttamia, ja mitä se merkitsee ihmiskunnan kannalta.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *