Nopsi jatkaa voittokulkuaan jalkapallon kolmosessa – yhdeksäs peräkkäinen voitto tuli T-PT:stä

Nopsin miehet ovat olleet pysäyttämättömiä jalkapallon kolmosessa. Joukkue venytti voittoputkensa jo yhdeksän ottelun mittaiseksi, kun se kukisti perjantai-iltana Nokian keskuskentällä pelatussa ottelussa T-PT:n maalein 3–1.

Nopsi hallitsi ottelua alusta loppuun ja loi useita maalipaikkoja. Avausmaali syntyi 25. minuutilla, kun Tomi Kujala laukoi pallon tarkasti takakulmaan. Toinen maali tuli heti perään, kun Joni Kujala pääsi puskemaan pallon verkkoon kulmapotkusta.

Toisella puoliajalla Nopsi jatkoi painostusta ja sai palkinnon 65. minuutilla, kun Mikko Kujala viimeisteli veljesten hattutempun komealla kaukolaukauksella. T-PT sai kavennusmaalin 80. minuutilla rangaistuspotkusta, mutta se oli laiha lohtu vierailijoille.

Nopsi on nyt sarjan kärjessä 27 pisteellä ja maalierolla 31–7. Joukkueen lähin uhkaaja on FC Haka Akatemia, joka on neljän pisteen päässä. Nopsin seuraava ottelu on ensi viikon lauantaina Ulvilassa.