Berliinin leijona aiheutti paniikkia – olikin villisika, joka puijasi poliisia


Berliinin leijona olikin villisika – Poliisi lopetti etsinnät

🦁🐗🚓🚁😱

Hei, tässä on MV Lehti. Meillä on sinulle kuumaa uutista Berliinin leijonasta. Tai siis villisikasta. Joo, luit oikein. Se eläin, jota poliisi jahtasi torstaina ja perjantaina Berliinin seudulla, ei ollutkaan leijona, vaan villisika. Tai ehkä kaksi villisikaa. Tai jotain muuta.

Mistä me sen tiedämme? No, poliisi itse sanoi niin perjantaina iltapäivällä. He olivat saaneet haltuunsa videon ja kuvia eläimestä, ja asiantuntijat olivat analysoineet niitä tietokoneella. Ja he olivat tulleet siihen tulokseen, että eläin oli todennäköisesti villisika. Ei siinä ollut kissaeläimelle tyypillistä pitkää niskaa tai häntää.

Mutta miksi poliisi luuli ensin, että se oli leijona? Koska he olivat nähneet Twitterissä videon, jossa eläin näytti leijonalta. Tai siis joku oli nähnyt sen ja postannut sen Twitteriin. Ja poliisi oli uskonut sitä. Ja sitten he olivat lähteneet etsimään sitä yli 400 poliisin voimin. He olivat käyttäneet helikoptereita, lämpökameroita ja drooneja. He olivat kehottaneet ihmisiä pysymään sisällä ja varomaan vaarallista petoa.

Ja sitten se olikin villisika. Tai kaksi villisikaa. Tai jotain muuta.

Mutta mistä se eläin oli tullut? Kuka oli omistanut sen? Oliko se karannut jostain eläintarhasta tai sirkuksesta? Vai oliko se ollut jonkun lemmikki? Saksalaismediassa on liikkunut kaikenlaisia teorioita. Yksi niistä on se, että leijona oli ollut arabitaustaisen Remmo-klaanin jäsenen lemmikki. Remmo-klaani on tunnettu rikollisjärjestö Saksassa.

Mutta sekin teoria on nyt romuttunut. Koska se ei ollut leijona.

Ja nyt poliisi on lopettanut etsinnät. Koska he eivät löytäneet mitään.

Mutta me löysimme sinulle upeita uutisia Berliinin leijonasta. Tai siis villisikasta. Tai jotain muuta.

Ja jos haluat tietää lisää tästä uskomattomasta tapauksesta, voit lukea näitä artikkeleita:

Ja jos haluat kommentoida tätä juttua, voit tehdä sen alla olevassa kommenttikentässä. Mitä mieltä olet Berliinin leijonasta? Tai siis villisikasta. Tai jotain muuta.

Kiitos, että luit MV Lehteä. Me olemme sinun puolellasi. 🙌👍👏


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *