Laura Lepistöltä iloinen uutinen: Robinista tulee isoveli 🎉


Laura Lepistöltä iloinen uutinen: Robinista tulee isoveli 🎉

Taitoluistelun maailmanmestari Laura Lepistö odottaa toista lastaan. Hän kertoi asiasta Instagram-tilillään julkaisemallaan suloisella kuvalla, jossa hänen esikoispoikansa Robin pitää kädessään ultrakuvaa tulevasta pikkuveljestään.

”Robinista tulee isoveli! Olemme niin onnellisia ja kiitollisia tästä pienestä ihmeestä”, Lepistö kirjoitti kuvan yhteydessä. Hän lisäsi myös sydän- ja vauvaemojit viestiinsä.

Lepistön perhe kasvaa ensi vuonna 🤰

Lepistö ei paljastanut, milloin hänen laskettu aikansa on, mutta hän kertoi MTVuutiset.fi:lle, että vauva syntyy ensi vuoden alussa. Hän sanoi myös, että raskaus on sujunut hyvin ja että hän on nauttinut perhe-elämästä.

”Olen voinut tosi hyvin ja olen ollut iloinen ja energinen. Olen myös ollut kiitollinen siitä, että olen saanut viettää paljon aikaa Robinin kanssa ja nähdä hänen kasvavan ja kehittyvän”, Lepistö kertoi.

Robin on innoissaan pikkuveljestään 👶

Lepistö kertoi myös, että Robin on ottanut uutisen pikkuveljestään hyvin vastaan ja että hän on innokas isoveli. Hän sanoi, että Robin on osoittanut paljon rakkautta ja huolenpitoa vauvaa kohtaan.

”Robin on ollut tosi iloinen ja kiinnostunut vauvasta. Hän haluaa aina silittää masua ja puhua vauvalle. Hän myös suunnittelee jo, mitä kaikkea hän haluaa tehdä pikkuveljen kanssa, kun tämä syntyy”, Lepistö paljasti.

Lepistö on edelleen mukana luistelumaailmassa ⛸️

Lepistö lopetti kilpauransa vuonna 2012, mutta hän on edelleen mukana luistelumaailmassa valmentajana ja asiantuntijana. Hän sanoi, että hän pitää luistelusta taukoa raskauden ajan, mutta että hän aikoo palata jäälle synnytyksen jälkeen.

”Luistelu on edelleen iso osa elämääni ja rakastan sitä. Olen iloinen siitä, että voin jakaa osaamistani ja kokemuksiani nuorille luistelijoille ja katsojille. En malta odottaa, että pääsen taas luistelemaan itsekin”, Lepistö sanoi.

Lepistö kiittää kaikkia onnitteluista 💕

Lepistön Instagram-päivitys sai paljon tykkäyksiä ja kommentteja, joissa ihmiset toivottivat hänelle kaikkea hyvää raskauden aikana ja onnittelivat häntä perheenlisäyksestä. Lepistö kiitti kaikkia lämpimistä sanoista ja sanoi, että hän on kiitollinen kaikesta tuesta ja kannustuksesta.

”Kiitos kaikille ihanista onnitteluista ja viesteistä. Olemme niin onnekkaita, että meillä on niin paljon rakkaita ihmisiä ympärillämme. Odotamme innolla, että saamme tavata pikkuveljen ja toivottaa hänet tervetulleeksi perheeseemme”, Lepistö päätti.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *