Kissan varkaus Turussa päättyi onnellisesti: Lapselta viety lemmikki löytyi eläinhoitolasta


Turun ihme: Lapselta varastettu kissa palasi kotiin 🐱

Turussa heinäkuussa lapselta varastettu kissa on löytynyt ja palannut omistajansa luo. Kissa oli ollut kateissa yli kuukauden ajan, kunnes se tunnistettiin sirun avulla eläinhoitolassa.

Kissan varastaminen järkytti koko Suomea 😢

Kissa oli ollut ulkoilemassa kahdeksanvuotiaan lapsen kanssa Aurajoen rannassa, kun tuntematon nainen oli tullut paikalle ja ottanut kissan syliinsä. Nainen oli väittänyt, että kissa oli hänen, ja lähtenyt juoksemaan pois paikalta. Lapsi oli yrittänyt seurata naista, mutta menettänyt hänet näkyvistään.

Lapsen perhe oli tehnyt asiasta rikosilmoituksen ja aloittanut laajan etsintäoperaation. He olivat jakaneet kissan kuvia ja tuntomerkkejä sosiaalisessa mediassa ja lehtien ilmoituksissa. He olivat myös palkanneet etsintäkoiran, joka oli seurannut kissan hajujälkeä, mutta ei ollut löytänyt sitä.

Kissan varastaminen oli herättänyt suurta huomiota ja paheksuntaa koko Suomessa. Monet ihmiset olivat ilmaisseet tukensa ja osanottonsa perheelle, ja toivoneet, että kissa löytyisi turvallisesti.

Kissan löytyminen oli iloinen yllätys 😊

Kissan onni kääntyi elokuun puolivälissä, kun se päätyi Turun eläinhoitolaan. Eläinhoitola oli saanut ilmoituksen löytöeläimestä, joka oli ollut irrallaan kaupungilla. Eläinhoitola oli ottanut kissan vastaan ja tarkistanut sen sirun.

Sirusta selvisi, että kyseessä oli juuri se sama kissa, joka oli varastettu lapselta heinäkuussa. Eläinhoitola otti yhteyttä perheeseen ja kertoi heille ilouutisen. Perhe ei meinannut uskoa korviaan, vaan ajatteli ensin, että kyseessä oli erehdys tai pila.

Perhe lähti heti hakemaan kissaa eläinhoitolasta. Heidän saapuessaan paikalle, kissa tunnisti heidät heti ja hyppäsi heidän syliinsä. Kissa oli iloinen ja terve, eikä näyttänyt kärsineen varastamisesta. Perhe oli yhtä iloinen ja kiitollinen, ja halasi kissaa tiukasti.

“Tämä on uskomatonta! Emme olleet enää varmoja, näkisimmekö häntä koskaan enää. Tämä on kuin ihme!” perheen äiti sanoi.

Perhe ei tiedä, miten kissa oli päätynyt eläinhoitolaan, eikä ole saanut selville, kuka sen oli varastanut. He eivät kuitenkaan halua enää murehtia menneitä, vaan keskittyä nauttimaan kissan seurasta.

“Olemme niin onnellisia, että hän on taas kotona. Hän on perheenjäsenemme, ja rakastamme häntä niin paljon. Täällä hän on, ja täällä hän pysyy!” perheen äiti sanoi.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *