Eurojackpot voittaja Kauhajoelta sai yli 270 000 euroa – katso tästä, oletko sinä seuraava onnekas!


Eurojackpotissa tarjolla 16 miljoonaa, Suomeen kaksi isoa voittoa

Eurojackpot on eurooppalainen lottopeli, jossa on mahdollista voittaa jopa 120 miljoonaa euroa. Peliä pelataan 18 maassa, ja arvonta suoritetaan joka tiistai ja perjantai Helsingissä.

Tiistain arvonnassa 22. elokuuta 2023 kukaan ei osunut oikeaan kaikkiin viiteen päänumeroon ja kahteen tähtinumeroon, joten päävoitto jäi jakamatta. Sen sijaan kolme pelaajaa sai viisi oikein ja yhden tähtinumeron, mikä toi heille kullekin 320 651 euroa.

Suomessa oli myös syytä juhlaan, sillä kaksi pelaajaa sai viisi oikein ilman tähtinumeroita. He voittivat molemmat 271 249 euroa. Toinen näistä voitoista meni Kauhajoelle, missä pelaaja oli pelannut kupongin ABC-huoltoasemalla.

Eurojackpotin oikea rivi tiistaina oli 8, 40, 41, 46, 47, ja tähtinumerot olivat 3 ja 11. Perjantain arvonnassa päävoitto on noussut 16 miljoonaan euroon. Jos haluat osallistua peliin, sinun pitää valita viisi numeroa väliltä 1–50 ja kaksi tähtinumeroa väliltä 1–12.

Eurojackpotissa on yhteensä 12 voittoluokkaa, ja pienimmän voiton saa, jos osuu oikeaan kaksi päänumeroa ja yksi tähtinumero. Voiton todennäköisyys on silloin noin yksi 42:sta. Päävoiton todennäköisyys on yksi noin 95 miljoonasta.

Eurojackpotissa on myös mahdollista pelata porukkapeliä, jossa useampi pelaaja osallistuu samalla kupongilla. Tällöin voitot jaetaan pelaajien kesken tasan. Porukkapelissä voi myös valita enemmän numeroita kuin tavallisessa pelissä, mikä kasvattaa voittomahdollisuuksia.

Jos haluat tietää lisää Eurojackpotista tai tarkistaa aiemmat tulokset, voit vierailla Eurojackpotin verkkosivuilla tai Veikkauksen sivuilla. Voit myös seurata arvontaa suorana YLE TV1:llä tai Veikkauksen YouTube-kanavalla.