Disney palkkasi vahingossa aikuisviihdetähden Pieni merenneito -elokuvaan


Disney palkkasi vahingossa aikuisviihdetähden Pieni merenneito -elokuvaan

Disney on joutunut kiusalliseen tilanteeseen, kun on paljastunut, että yhtiö palkkasi vahingossa aikuisviihdetähden Stefano Tomadinin näyttelemään merimiestä Pieni merenneito -elokuvan uudelleenfilmatisoinnissa. Tomadini, joka tunnetaan myös nimellä Dante Ferrari, on 24-vuotias italialainen malli ja näyttelijä, joka on esiintynyt useissa maksullisissa eroottisissa elokuvissa. Hänen roolinsa Pienessä merenneidossa oli pieni sivuosa, mutta hänen kasvonsa ovat saaneet paljon huomiota sosiaalisessa mediassa.

Miten Disney teki virheen?

Disney ei ollut tietoinen Tomadinin kaksoiselämästä, kun he palkkasivat hänet elokuvaan. Elokuvan valintapäälliköt halusivat käyttää ”todella seksikkäitä miesmalleja” esittämään merimiehiä elokuvassa, ja he löysivät Tomadinin Instagramista, jossa hänellä on yli 31 tuhatta seuraajaa. Tomadini oli iloinen saadessaan työtarjouksen Disneyltä, ja hän jakoi useita kuvia elokuvan kuvauksista Sardiniassa. Hän merkitsi Disneyä kuviinsa ja kirjoitti kuvatekstiksi: ”Elämän mittaisia muistoja elämän mittaisista ystävistä”. Disney ei kommentoinut asiaa julkisesti.

Mitä tämä tarkoittaa Disneyn maineelle?

Disneyn virhe on herättänyt paljon keskustelua ja pilkkaa internetissä. Monet ovat ihmetelleet, miten yhtiö, joka tunnetaan perheystävällisistä elokuvistaan, ei tarkistanut Tomadinin taustaa ennen palkkaamista. Toiset ovat puolustaneet Tomadinia ja sanoneet, että hänen aikuisviihdeuransa ei tee hänestä huonompaa näyttelijää tai ihmistä. Jotkut ovat myös spekuloineet, että tämä voi olla hyväksi Tomadinin uralle ja nostaa hänen suosiotaan sekä aikuisviihde- että valtavirtaelokuvissa.

Mitä mieltä sinä olet?

Kerro meille mielipiteesi kommenttiosiossa! Oletko nähnyt Pienen merenneidon uudelleenfilmatisoinnin? Mitä pidit siitä? Oliko Stefano Tomadini hyvä valinta merimieheksi? Onko sinulla jotain muuta sanottavaa aiheesta? Jaa ajatuksesi kanssamme ja osallistu keskusteluun! 😊