Väri- ja tyyliasiantuntija arvioi Suzanne Innes-Stubbin tyyliä: ”Näyttäisi mielettömän hyvältä”

Presidentin puoliso Suzanne Innes-Stubb pukeutuu useimmiten mustaan tai laivastonsiniseen. Väri- ja tyylikonsulin mukaan nämä sävyt kyllä sopivat hänelle, mutta parempiakin vaihtoehtoja olisi. Jyväskyläläinen Väri- ja tyylikonsultti Tuuli Lavia-Miettisen arvion mukaan presidentin rouvan ihon ja hiustensävyt ovat pehmeitä. – Hänen väreissään on jotain tiettyä pehmeyttä, joka voisi sopia esimerkiksi tumman syksyn väriperheeseen, analysoi Lavia-Miettinen. Värianalyysit olivat


Presidentin puoliso Suzanne Innes-Stubb pukeutuu useimmiten mustaan tai laivastonsiniseen. Väri- ja tyylikonsulin mukaan nämä sävyt kyllä sopivat hänelle, mutta parempiakin vaihtoehtoja olisi.

Jyväskyläläinen Väri- ja tyylikonsultti Tuuli Lavia-Miettisen arvion mukaan presidentin rouvan ihon ja hiustensävyt ovat pehmeitä.

– Hänen väreissään on jotain tiettyä pehmeyttä, joka voisi sopia esimerkiksi tumman syksyn väriperheeseen, analysoi Lavia-Miettinen.

Värianalyysit olivat vuosikymmeniä sitten suosittuja, mutta viime vuosina ne ovat jälleen nousseet pinnalle, eivätkä vähiten somessa.

Kun ihmisen ihon ja hiustensävyä arvioidaan, analyysissa käytetään apuna eri vuodenaikoja. Päävuodenaikoja on neljä –kevät, kesä, syksy ja talvi – ja nämä päävuodenajat voidaan jakaa vielä 3–4 alakategoriaan riippuen, millaisesta analyysista on kyse.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Värianalyysit tukevat mielestäni nykypäivänä vastuullisen kuluttamisen trendiä. Ihmiset haluavat selkiyttää vaatekaappiaan ja välttää hutiostokset kaupassa, hän pohtii.

– Värianalyysi antaa punaisen langan, jota on helppo noudattaa niin meikki- kuin vaatehankinnoissakin.

Lue myös

Lähipiiri kertoo, mitä Suzanne Innes-Stubbista ei julkisuudessa tiedetä – ”Tällaisesta harvemmin puhutaan”

Analyysissa tarkastellaan värien vaikutusta ihoon ja se toteutetaan vertaamalla ihon väriä testivärikankaisiin. Tulos säilyy samana läpi elämän, eli analyysissa ei tarvitse käydä kuin kerran.

– Värianalyysi sopii ihan kaikille. Oikeat värit saavat jokaisen oman ihon hehkumaan ja näyttämään elinvoimaisilta, kun taas väärät värit tekevät ihosta hiukan harmaan ja samean oloisen, Lavia-Miettinen kertoo.

Lue myös

Huomasitko? Tällaisen kunniamerkin Suzanne Innes-Stubb sai

Presidentin vaimon värisävyt

Mitä se sitten merkitsee, että Suzanne Innes-Stubb edustaa värimaailmaltaan tummaa syksyä?

Alexander Stubb ja Suzanne Innes-Stubb edustivat Linnan juhlissa vuonna 2017. Jenni Gastgivar/IL

– Suzanne pitää paljon ajattomia, klassisia värejä, kuten laivastonsinistä ja mustaa, analysoi Lavia-Miettinen.

Lue myös

Miksi rouva Innes-Stubb ja tohtori Haukio edustivat pikkumustissaan?

– Tummalle syksylle sopivat intensiiviset lämpöiset sävyt, vaikka monesti Suzannen päällä näkee enemmän juuri viileitä, tummia sävyjä. Nämä eivät ole hänelle huonoimpia värejä, mutta haluaisin todella nähdä hänen päällään esimerkiksi lämmintä petroolinsinistä tai oliivinvihreää, jotka näyttävät syksyn värejä edustavan päällä mielettömän hyviltä, hän opastaa.

Alexander Stubb ja Suzanne Innes-Stubb äänestivät presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella Westendinpuiston koululla tammikuussa 2024. Antti Nikkanen

Värianalyysi pätee myös meikkiin. Siinä Suzanne Innes-Stubb on useimmiten oikeilla jäljillä Väri- ja tyylikonsultinkin mukaan.

– Suzanne luottaa meikissä monesti todella luonnollisiin väreihin ja näyttää niissä upealta.

– Näin jonkun kuvan hänestä viileässä siniharmaassa meikissä eikä se ollut niin kovin imarteleva, sillä luonnolliset ja maanläheiset sävyt pukevat syksyn ihmistä, kuten Suzannea, parhaiten.

Tältä näyttivät tasavallan presidentti Stubbin virkaanastujaiset 1.3.2024. IL-TV

Juttu on uusinta, alkuperäinen julkaistu 21.3.2024.