Trodde det var svindeltelefon – endte opp som Nabolaget-millionær

Line Troller Publisert: 28. juni 2024 Da Norsk Tipping først slo på tråden til Nabolagets hovedvinner ble samtalen avbrutt. Kvinnen fra Aksdal i Tysvær kommune i Rogaland tenkte at oppringningen var et svindelforsøk. Da vi på andre forsøk endelig fikk kontakt, ventet det en gledelig overraskelse på den 59 år gamle aksdalskvinnen. Spillefrist hver dag


Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:28. juni 2024

Da Norsk Tipping først slo på tråden til Nabolagets hovedvinner ble samtalen avbrutt. Kvinnen fra Aksdal i Tysvær kommune i Rogaland tenkte at oppringningen var et svindelforsøk. Da vi på andre forsøk endelig fikk kontakt, ventet det en gledelig overraskelse på den 59 år gamle aksdalskvinnen.

Spillefrist hver dag kl. 19:00

Lever spill

Holdt millionen hemmelig for mannen

– Jeg ble så skeptisk for jeg tenkte det kanskje var et lurenummer, forklarer kvinnen.

Da vi avslørte at hun hadde vunnet 1 million kroner samme kveld, ble det god stemning i andre enden.

– Er du gal? Nei, vet du hva … Oi oi! Dette var helt fantastisk, jubler den ferske vinneren.

Premien hadde hun allerede planer for.

– Jeg har lovet meg selv at dersom jeg vinner stort noen gang, skal jeg gi ti prosent til kirka her. Nå er jeg glad på både deres vegne og min.

I tillegg ønsket hun å bruke noe på en reise til varmere strøk og resten skal inn på sparekonto.

I bakgrunnen var mannen svært nysgjerrig på hva som foregikk over telefonen. Han hadde fått med seg at det dreide seg om en premie fra Norsk Tipping, men ikke hvor stor.

– Han skal få vite etterpå. Jeg vant seks tusen kroner i Extra på 90-tallet. Det er i hvert fall en del mer enn det, humrer hun.

– Ja, da er det kanskje tolv tusen da? svarer mannen spøkefullt.

Han hadde med andre ord en stor overraskelse i vente.

Vinnerkupongen hadde Nabolaget-millionæren kjøpt på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer – og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premier i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Aksdal som kunne glede seg over premie denne kvelden. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressene i Aksdal, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende vinnere og deres nærmeste spillende naboer:

 • Mann fra Volda i Møre og Romsdal – 100 000 kr.

 • Kvinne fra Brumunddal i Innlandet – 100 000 kr.

 • Kvinne fra Ålesund i Møre og Romsdal – 100 000 kr.

 • Kvinne fra Fredrikstad i Østfold – 100 000 kr.

 • Mann fra Rygge i Østfold – 100 000 kr.

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld – hele uka

Du trenger ikke vente helt til fredag 5. juli dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Lykke til!

 • Les mer om Nabolaget her

  Spillefrist hver dag kl. 19:00

  Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her