Tre unga personer döda efter trafikolycka i Kimstad

Olyckan inträffade vid 19-tiden på tisdagen. En personbil körde av vägen och började brinna. – Det här är en allvarlig singelolycka, sa Johnny Gustavsson, presstalesperson vid polisen. Strax efter klockan 22 på kvällen meddelade polisen att tre personer i övre tonåren har dött i samband med olyckan. Anhöriga är underrättade. Två vårdas på sjukhus Ytterligare


Olyckan inträffade vid 19-tiden på tisdagen. En personbil körde av vägen och började brinna.

– Det här är en allvarlig singelolycka, sa Johnny Gustavsson, presstalesperson vid polisen.

Strax efter klockan 22 på kvällen meddelade polisen att tre personer i övre tonåren har dött i samband med olyckan. Anhöriga är underrättade.

Två vårdas på sjukhus

Ytterligare två personer i samma ålder vårdas på sjukhus. Den ena personen, en pojke under 18 år, är lindrigt skadad och tillståndet är stabilt enligt Region Östergötland. Detsamma gäller den andra personen, som också är under 18 år.

Tekniker är inkallade och vittnesförhör pågår för att reda ut vad som inträffat. Ingen är i nuläget delgiven någon brottsmisstanke.

Oklart om skadade kunnat förhöras

Under morgonen har polisen ingen mer information att delge. Det är oklart huruvida personerna som vårdas på sjukhus kunnat förhöras.

– Det är inte bråttom att dela ut brottsmisstankar. Tre ungdomar har avlidit. Det går knappt att föreställa sig hur jobbigt detta måste vara för alla inblandade, säger Mats Pettersson, presstalesperson.