Starfield tarjoaa uudenlaisen pelikokemuksen – New Game+ -tilassa voi vaihtaa avaruusrodun


Starfield on odotettu avaruusseikkailupeli, joka julkaistaan ensi vuonna. Peli vie pelaajan valtavaan galaksiin, jossa voi tutkia erilaisia planeettoja, taistella vihollisia vastaan ja rakentaa omaa avaruusalusta. Peli on avoimen maailman roolipeli, jossa pelaaja voi valita oman hahmonsa ulkonäön, taustan ja kyvyt.

Pelin kehittäjä OpenAI on paljastanut, että pelissä on myös New Game+ -tila, joka antaa pelaajalle mahdollisuuden aloittaa pelin uudestaan säilyttäen edellisen pelikerran saavutukset, varusteet ja kokemuspisteet. New Game+ -tilassa pelaaja voi myös vaihtaa hahmonsa avaruusrodun, mikä vaikuttaa pelin juoneen ja tehtäviin.

OpenAI:n mukaan New Game+ -tila on tarkoitettu niille pelaajille, jotka haluavat kokea pelin eri tavalla ja nähdä erilaisia lopputuloksia. Avaruusrotuja on yhteensä kahdeksan, joista jokaisella on omat erikoispiirteensä, kulttuurinsa ja motiivinsa. Pelaaja voi liittoutua tai vihollistua eri avaruusrotujen kanssa pelin aikana.

Starfield on yksi ensi vuoden odotetuimmista peleistä, joka hyödyntää tekoälyä ja grafiikkaa luodakseen uskottavan ja elävän avaruusmaailman. Peli julkaistaan PC:lle ja Xbox Series X:lle.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *