Seuraa Kevään Muuttolintuja 2024: Lataa Sovellus ja Liity Seurantaan!


Lintujen muutto on vilkkaimmillaan – tule mukaan seuraamaan Muuttolintujen kevättä

Tervetuloa Seuraamaan Kevään Ihmeitä!

Kevät on luonnon uudistumisen aikaa, ja yksi sen kohokohdista on lintujen muutto. Yle Luonto kutsuu sinut mukaan seikkailuun, jossa pääset seuraamaan lintujen kevätmuuttoa ja pesintää suoraan sohvallasi. Lataa Muuttolintujen Kevät -sovellus älypuhelimeesi ja liity tuhansien luontoharrastajien joukkoon!

Miksi Muuttolinnut Ovat Tärkeitä? 🕊️

Muuttolintujen paluu Suomeen merkitsee luonnon heräämistä talviunesta. Linnut eivät ainoastaan tuo mukanaan kevään ääniä, vaan ovat myös tärkeitä ekosysteemin toimivuuden kannalta. Niiden laulu piristää mieltä ja tuo energiaa arkeen.

Kuinka Osallistua? 📱

Lataamalla Muuttolintujen Kevät -sovelluksen, voit osallistua lintujen kevätmuuton seurantaan. Sovelluksen avulla tunnistat lintujen lauluja ja voit jakaa havaintosi muiden luontoharrastajien kanssa. Äänityksesi auttavat tutkijoita saamaan arvokasta tietoa lintujen muuttoreiteistä ja ajoituksesta.

Vuoden 2024 Uudistukset

Tänä vuonna sovellukseen lisätään uusi pistelaskentaverkosto, jonka avulla saat vieläkin tarkempaa tietoa lintujen liikkeistä. Ole osa tieteellistä tutkimusta ja auta suojelemaan Suomen luontoa!

Seuraa Vesku-sääksen Paluuta 🦅

Erikoisuutena tänä keväänä on mahdollisuus seurata kalasääski Vesku:n paluumatkaa Korsikalta Kainuuseen. Vesku on yli neljävuotias sääksi, joka on poikkeuksellisesti valinnut talvehtimispaikakseen Korsikan. Hänen matkaansa voit seurata reaaliajassa sovelluksen kautta.

Pesälive: Draamaa Lintumaailmassa 🎥

Kevään edetessä saatamme myös seurata sääksipariskunnan pesimäpuuhia livekameran välityksellä. Kuka tietää, ketä tänä vuonna pesällä nähdään? Liity mukaan katsomaan luonnon omaa draamaa suoraan pesästä.

Muuttolintujen Kevät Radiossa 📻

Älä unohda kuunnella myös Muuttolintujen Kevät -ohjelmaa radiosta. Ohjelmassa seurataan lintujen kevätmuuttoa ja vastataan kuulijoiden kysymyksiin. Asiantuntijat jakavat tietoa ja vinkkejä, kuinka voit nauttia kevään luonnosta parhaalla mahdollisella tavalla.


Kevään tulo on aina yhtä jännittävää aikaa. Lataa sovellus, liity seuraamaan ja koe luonnon ihmeet omassa elämässäsi. Tervetuloa mukaan kokemaan muuttolintujen kevät 2024!


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *