Ruben Neves lähtee Wolvesista ja liittyy Ronaldoon ja Benzemaan Saudi-Arabian liigassa – näin hän perustelee yllätysratkaisuaan


Rúben Neves siirtyy Saudi-Arabiaan – Wolves saa ennätyssumman

Wolvesin kapteeni Rúben Neves on siirtymässä Saudi-Arabian Al-Hilaliin 55 miljoonan euron kaupassa. Portugalilainen keskikenttäpelaaja on ollut Barcelonan kiikarissa, mutta katalonialaisseura ei ole pystynyt tekemään hyväksyttävää tarjousta. Neves on ollut Wolvesin avainpelaajia siitä lähtien, kun hän liittyi seuraan Portosta vuonna 2017. Hän on tehnyt 253 ottelussa 30 maalia ja auttanut Wolvesin nousuun Valioliigaan ja Eurooppa-liigan puolivälieriin.

Neves ei ole ainoa huippupelaaja, joka on siirtynyt Saudi-Arabian liigaan viime aikoina. Cristiano Ronaldo vaihtoi Al Nassriin joulukuussa ja Karim Benzema siirtyi Al Ittihadiin ilmaissiirrolla tässä kuussa. Myös Chelsean N’Golo Kanté on yhdistetty siirtoon Saudi-Arabiaan. Al-Hilal on Saudi-Arabian menestynein seura, joka on voittanut 17 mestaruutta ja kolme Aasian mestarien liigan titteliä.

Nevesin siirto on iso menetys Wolvesille, joka yrittää kerätä varoja uudelle managerilleen Julen Lopeteguille. Espanjalainen valmentaja korvasi Nuno Espirito Santon, joka lähti seurasta toukokuussa. Wolves oli viime kaudella Valioliigassa 13:s, mutta haluaa palata taistelemaan eurooppalaisista paikoista.

Mitä mieltä olet Nevesin siirrosta? Onko se hyvä ratkaisu hänen uralleen? Entä miten Wolves pärjää ilman häntä? Kerro meille mielipiteesi kommenttikentässä! 😊

Lähde: The Guardian


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *