Ronaldo Al-Nassr -kriisissä: FIFA kieltää uudet hankinnat velkojen takia


Cristiano Ronaldo joutuu vaikeuksiin Al-Nassrin kanssa – FIFA kieltää uusien pelaajien rekisteröinnin

Portugalilainen supertähti Cristiano Ronaldo on kohdannut uuden haasteen urallaan, kun hänen Saudi-Arabian seuransa Al-Nassr on saanut FIFA:lta kiellon rekisteröidä uusia pelaajia. Ronaldo, joka siirtyi Al-Nassriin tammikuussa 2023 Manchester Unitedista, ei voi saada uusia joukkuetovereita lähitulevaisuudessa, koska seura on velkaa Leicester Citylle entisen pelaajansa Ahmed Musan siirrosta.

Al-Nassr maksoi Musasta noin 16 miljoonaa puntaa vuonna 2018, mutta ei ole maksanut kaikkia lisämaksuja, jotka olivat osa sopimusta. FIFA on nyt määrännyt seuran maksamaan Leicesterille 3,7 miljoonaa puntaa ja kieltänyt sen rekisteröimästä uusia pelaajia, kunnes velka on maksettu. Tämä tarkoittaa sitä, että Ronaldo ei voi saada apua joukkueensa vahvistamiseksi Saudi-Arabian liigassa tai Aasian mestarien liigassa.

Ronaldo on ollut Al-Nassrin paras maalintekijä tällä kaudella 14 osumallaan 18 ottelussa kaikissa kilpailuissa. Hän on myös noussut seuran kapteeniksi ja johtohahmoksi. Hänen siirtonsa Al-Nassriin oli yksi yllättävimmistä ja kohutuimmista siirroista jalkapallohistoriassa, ja hänen kerrotaan ansaitsevan yli 200 miljoonaa euroa vuodessa palkkaa ja kaupallisia sopimuksia.

Ronaldo on voittanut kaiken mahdollisen Euroopassa Sporting Lissabonin, Manchester Unitedin, Real Madridin ja Juventuksen riveissä. Hän on viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja ja nelinkertainen Mestarien liigan voittaja. Hän on myös Portugalin maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä ja Euroopan mestari vuodelta 2016.

Nyt hän haluaa lisätä palkintokaappiinsa Saudi-Arabian liigan mestaruuden ja Aasian mestarien liigan pokaalin. Mutta hänen tehtävänsä ei ole helppo, sillä Al-Nassr on tällä hetkellä toisena liigassa kolme pistettä jäljessä johtavaa Al-Hilalia. Lisäksi seura ei ole vielä varmistanut paikkaansa ensi kauden Aasian mestarien liigassa.

Voiko Ronaldo auttaa Al-Nassria saavuttamaan menestystä ilman uusia vahvistuksia? Vai joutuuko hän katumaan päätöstään lähteä Euroopasta? Seuraa hänen seikkailujaan Saudi-Arabiassa täältä MV Lehti. 🔥🔥🔥