Puolalankatu 1 asunto on Turun ydinkeskustan helmi – katso kuvat tästä uniikista kodista, joka vie sinut aikamatkalle!


Turun keskustassa on myynnissä uniikki arvoasunto – katso kuvat!

Hei, tässä on MV Lehti ja meillä on sinulle jotain todella mielenkiintoista kerrottavaa! 😍 Oletko koskaan haaveillut asuvasi Turun ydinkeskustassa, historiallisessa arvotalossa, jossa on oma hissi ja sauna? Entä mitä jos asunnossa olisi myös erikoinen sisustus, joka vie sinut takaisin 1970-luvulle tai laivan kannelle? 🤩

Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa unelmasi, sillä Turun Puolalankatu 1:ssä on myynnissä 110-neliöinen asunto, joka on varustettu todella persoonallisella tyylillä. Asunto sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja siinä on olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone, erillinen wc ja vaatehuone. Asunto on yhdistettävissä viereiseen 92 m² myynnissä olevaan asuntoon.

Mutta se mikä tekee tästä asunnosta ainutlaatuisen, on sen sisustus. Olohuone on remontoitu punertavaksi kirjastohuoneeksi, jossa on makuuparvi ja paljon kirjoja ja taidetta. Tämä huone on kuin suoraan Austin Powers -elokuvasta! 😎 Keltainen makuuhuone taas on saanut inspiraationsa laivoista ja siinäkin on makuuparvi sekä kaiteita ja rappusia. Tämä huone on kuin pieni meriseikkailu! ⛵️

Mitä tämä asunto maksaa ja miten se kannattaa remontoida?

Tämän arvoasunnon hinta on vain 350 000 euroa, mikä on todella edullinen Turun keskustan alueella. Asunto vapautuu sopimuksen mukaan ja se sopii sellaisenaan ennakkoluulottomalle ja avantgardistiselle perheelle. Muussa tapauksessa suositellaan pintaremonttia.

Kiinteistönvälittäjä Jaakko Häkli OP Koti Turusta kertoo, että remontti ei tulisi maksamaan ”mahdottomia”. ”Riippuu omista mieltymyksistä. Kyse on arvokiinteistöstä, joten mielestäni ei kannata käyttää ihan halvinta materiaalia.” Häkli arvioi keittiön olevan 1950-luvun tyyliä ja toisen makuuhuoneen hillitympi.

Jos haluat säilyttää asunnon omaperäisen ilmeen, voit tehdä vain pieniä muutoksia esimerkiksi maalaamalla seinät tai vaihtamalla verhot. Jos haluat muuttaa asunnon kokonaan moderniksi, voit purkaa väliseiniä tai rakentaa uusia tiloja parvien tilalle. Voit myös vaihtaa lattiat tai kalusteet uusiin.

Miksi kannattaa ostaa asunto Turun ydinkeskustasta?

Turun ydinkeskusta on loistava paikka asua, sillä siellä on kaikki palvelut kävelyetäisyydellä. Voit nauttia kaupungin kulttuuri- ja ravintolatarjonnasta, käydä kauppatorilla tai Aurajoen rannalla, tai tutustua Turun historiaan ja nähtävyyksiin. Liikenneyhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset ja koulu- ja päiväkotivaihtoehtoja riittää.

Tämä kaunis rakennus on rakennettu vuonna 1888 ja sen pääasialliset rakennusmateriaalit ovat kivi ja betoni. Jo talon rappukäytävä ja ala-aula ovat ajalleen uskollisen kauniita tiloja laattoineen ja maalauksineen. Yhtiön tiloista löytyvät sauna ja urheiluvälinevarasto. Talossa on myös hissi.

Taloyhtiössä lähivuosina suoritettuja korjauksia ja huoltoja ovat olleet mm. LVIS-perusparannus vuonna 2022 ja julkisivusaneeraus vuosina 2004-2005. Tulevissa 5-vuotissuunnitelmissa ei ole mainittu normaaleja huoltotoimia ja ikkunoiden kunnostuksia isompia hankkeita.

Mistä löydät lisätietoa tästä asunnosta?

Jos tämä kohde kiinnostaa sinua, kannattaa toimia nopeasti, sillä tällaisia asuntoja on harvoin myynnissä. Voit katsoa lisää kuvia ja tietoja asunnosta täältä. Voit myös ottaa yhteyttä kiinteistönvälittäjään Jaakko Häkliin, puh. 040 740 2866, jaakko.hakli@op.fi.

Älä missaa tätä tilaisuutta, vaan tule katsomaan tämän kodin tarjoamia mahdollisuuksia paikan päälle mitä pikimmin! Tervetuloa! 😊