Prime-juomat Suomi: Nyt saat halvalla TikTokin villitsemän juoman, joka on kuin mini-aurinko pullossa!


Miksi Prime-juoma on niin kallis ja mitä siinä on?

Prime-juoma on energinen ja nesteyttävä juoma, joka on tullut tunnetuksi sosiaalisen median kautta. Juoma on erityisesti nuorten suosiossa, sillä sen väitetään parantavan keskittymiskykyä, mielialaa ja suorituskykyä. Juoman valmistaja on amerikkalainen Prime Hydration, joka markkinoi tuotettaan terveellisenä ja luonnollisena vaihtoehtona tavallisille energiajuomille.

Prime-juoman hinta Suomessa on ollut noin 15 euroa puolen litran pullolta, mikä tekee siitä yhden maailman kalleimmista juomista. Hinta johtuu siitä, että juomaa ei ole tuotu Suomeen virallisesti, vaan sitä on myyty jälleenmyyjien kautta, jotka ovat tilanneet sitä ulkomailta. Juoman saatavuus on ollut heikkoa ja kysyntä suurta, mikä on nostanut hintaa entisestään.

Prime-juoman sisältö ei ole kuitenkaan niin erikoinen kuin sen hinta antaa ymmärtää. Juoma sisältää pääasiassa vettä, sokeria, makuaineita, vitamiineja ja aminohappoja. Juoman energiapitoisuus on noin 20 kilokaloria desilitrassa eli saman verran kuin tavallisessa limonadissa. Juomassa ei ole kofeiinia tai muita piristäviä aineita.

Prime-juoman hinta laskee merkittävästi Suomessa

Hyviä uutisia Prime-juoman ystäville: juoman hinta laskee merkittävästi Suomessa lähiaikoina. Tämä johtuu siitä, että Kesko on tehnyt sopimuksen Prime Hydrationin kanssa ja alkaa tuoda juomaa suoraan maahantuojalta Euroopasta. Tämä parantaa juoman saatavuutta ja alentaa sen hintaa.

Keskon mukaan Prime-juoman uusi hinta tulee olemaan noin 5 euroa puolen litran pullolta eli kolmasosa nykyisestä hinnasta. Juomaa tulee saataville kaikkiin K-Citymarketeihin ja K-Supermarketeihin sekä osaan K-Marketeista. Juomaa voi tilata myös verkkokaupasta tai Wolt-palvelun kautta.

Kesko uskoo, että Prime-juoma tulee olemaan suosittu tuote asiakkaiden keskuudessa, sillä se vastaa kuluttajien kasvavaa kiinnostusta terveellisiin ja hyvinvointia edistäviin juomiin. Kesko haluaa tarjota asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia juomia jokaiseen makuun ja tilanteeseen.

Mitä hyötyjä ja haittoja Prime-juomasta on?

Prime-juoman hyötyjä ovat sen nesteyttävä ja virkistävä vaikutus sekä sen sisältämät vitamiinit ja aminohapot, jotka voivat tukea elimistön toimintaa ja vastustuskykyä. Juoma voi myös parantaa mielialaa ja motivaatiota sekä lisätä sosiaalisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Prime-juoman haittoja ovat sen korkea sokeripitoisuus, joka voi aiheuttaa hampaiden reikiintymistä, painonnousua ja verensokerin heilahtelua. Juoma voi myös aiheuttaa riippuvuutta, jos sitä nauttii liikaa tai säännöllisesti. Juoma ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä riittävää unta ja liikuntaa.

Prime-juoman nauttimisessa kannattaa noudattaa kohtuutta ja omaa järkeä. Juoma voi olla mukava piristys silloin tällöin, mutta se ei ole ihmejuoma, joka ratkaisee kaikki ongelmat. Juoman vaikutukset ovat yksilöllisiä ja riippuvat monista tekijöistä, kuten terveydentilasta, lääkityksestä ja mielentilasta.