Pete Parkkonen villitsi yleisön Kiipulan Elojuhlilla – katso kuvat tunnelmallisesta tapahtumasta


Kiipulan tapahtumapuisto täyttyi perjantai-iltana musiikin ja ilon sävelistä, kun Kiipulan Elojuhlat keräsivät paikalle runsaasti tapahtumavieraita. Illan pääesiintyjänä oli Pete Parkkonen, joka hurmasi yleisön lavakarismallaan ja hittikappaleillaan.

Parkkonen esiintyi ensimmäistä kertaa Kiipulassa ja sanoi olevansa innoissaan tapahtumasta. Hän sanoi, että hän nauttii esiintymisestä ja haluaa jakaa positiivista energiaa yleisölle. Hän sanoi, että hänelle musiikki on intohimo ja elämäntapa.

Parkkonen lauloi tunnettuja biisejään, kuten Kohta sataa, Tuhannen tilanteen mies ja Mun. Hän sai yleisön laulamaan mukana ja tanssimaan innokkaasti. Hän myös jutteli yleisön kanssa välispiikeissään ja kertoi tarinoita elämästään ja urastaan.

Parkkonen sai vierailustaan paljon kiitosta sekä järjestäjiltä että yleisöltä. Monet kehuivat hänen ääntään, esiintymistään ja persoonallisuuttaan. Monet halusivat myös ottaa kuvia hänen kanssaan ja pyytää nimikirjoituksia.

Kiipulan Elojuhlat ovat jo perinteeksi muodostunut tapahtuma, joka järjestetään joka vuosi elokuun lopussa. Tapahtuma on osa Kiipulan ammattiopiston ja kuntoutuskeskuksen toimintaa, joka tukee erityisryhmien koulutusta ja työllistymistä.