Pekka Haavisto tapasi ihmisiä Kiipulan Elojuhlilla – kertoi näkemyksiään presidentin roolista


Presidenttiehdokas Pekka Haavisto (vihr.) vieraili perjantaina Kiipulan Elojuhlilla Janakkalassa. Haavisto sai lämpimän vastaanoton tapahtumaväeltä, joka halusi jutella hänen kanssaan eri aiheista ja ottaa kuvia hänen kanssaan.

Haavisto kertoi Janakkalan Sanomille, että hän haluaa olla ehdokas, joka yhdistää ihmisiä ja rakentaa siltoja. Hän sanoi, että Suomen pitää olla aktiivinen toimija kansainvälisessä politiikassa ja edistää rauhaa, ihmisoikeuksia ja ilmastonsuojelua.

Haavisto myös puhui presidentin roolista ja sanoi, että se on muuttunut viime vuosina. Hän sanoi, että presidentti ei ole enää pelkkä ulkopolitiikan johtaja, vaan myös arvojohtaja ja kansakunnan yhdistäjä. Hän sanoi, että presidentin pitää olla läsnä ihmisten arjessa ja kuunnella heidän huoliaan.

Haavisto sanoi, että hän nauttii kampanjoinnista ja ihmisten kohtaamisesta. Hän sanoi, että hän haluaa tuoda esiin positiivisia asioita ja ratkaisuja. Hän sanoi, että hän uskoo Suomen tulevaisuuteen ja suomalaisten kykyyn uudistua.