Pekka Eränen: Kristiina voi kehittyä nyt, kun kaupunginjohtaja vaihtuu


Kristiinan kaupunginvaltuutettu Pekka Eränen (kok.) on tyytyväinen siihen, että kaupunginjohtaja Mila Segervall jättää tehtävänsä ensi vuoden alussa. Eräsen mukaan Segervall ei ole onnistunut johtamaan kaupunkia hyvin ja että hän on ollut liian etäinen ja ylimielinen. Eränen sanoo, että Segervall on ollut esteenä kaupungin kehittymiselle ja yhteistyölle.

– Olen iloinen, että saamme uuden kaupunginjohtajan, joka toivottavasti on enemmän kiinnostunut Kristiinan asioista ja asukkaista. Me tarvitsemme kaupunginjohtajan, joka osaa kuunnella, neuvotella ja innostaa ihmisiä. Me tarvitsemme kaupunginjohtajan, joka on avoin ja rehellinen, Eränen sanoo.

Eräsen mielestä Kristiinalla on nyt mahdollisuus kehittyä ja uudistua, kun kaupunginjohtaja vaihtuu. Hän toivoo, että uusi kaupunginjohtaja ottaa huomioon kaupungin taloudellisen tilanteen ja panostaa elinkeinoelämän ja matkailun edistämiseen. Hän myös toivoo, että uusi kaupunginjohtaja parantaa kaupungin ilmapiiriä ja yhteishenkeä.

– Kristiina on kaunis ja historiallinen kaupunki, jolla on paljon potentiaalia. Meillä on hyvät palvelut, luonto ja kulttuuri. Meillä on myös aktiivisia ja osaavia ihmisiä, jotka haluavat tehdä Kristiinasta paremman paikan asua ja elää. Meidän pitää hyödyntää näitä vahvuuksia ja luoda yhdessä tulevaisuuden Kristiina, Eränen sanoo.