Pala, 33, stoppade ett mord – tvingas leva på flykt

Nyheter / Kriminella nätverk Genom att agera som informatör åt polisen stoppade Pala ett mord kopplat till Foxtrotkonflikten. Nu lever han gömd i fruktan för sitt liv – utan skydd från polisen. ”Folk får skydd och stöd när de har begått ett mord. Jag får inte ens det stödet när jag har räddat ett liv”


Nyheter

/

Kriminella nätverk

Genom att agera som informatör åt polisen stoppade Pala ett mord kopplat till Foxtrotkonflikten. Nu lever han gömd i fruktan för sitt liv – utan skydd från polisen. ”Folk får skydd och stöd när de har begått ett mord. Jag får inte ens det stödet när jag har räddat ett liv”, säger Pala.

 
Berättar från gömstället: ”Känns som att mitt liv förstörts”
Skräckdygnen med Foxtrots torpeder: ”Bad mig köpa godis”
”Ska de se mig ihjälskjuten innan de ska agera?”

Följ ämnen i artikeln

Kriminella nätverk

Polisen

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktörer: Johan Edgar
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Jobba på Aftonbladet: Klicka här

OM AFTONBLADET