Muslimeja vihaava mies uhkasi ampua naisen ja tämän pikkusiskon Helsingin Laajasalossa | Uusi Suomi Puheenvuoro

”Amira, 20, oli 11-vuotiaan siskonsa kanssa tiistaina iltapäivällä odottamassa bussia Helsingin Laajasalossa, kun muutoin tyhjälle pysäkille ilmestyi mies työhousut yllään ja kaljatölkki kainalossaan. Yhtäkkiä Amira kuitenkin tajusi miehen sanovan jotain muslimeista ja puhuvan heille. Tilanne kärjistyi nopeasti. Mies alkoi kiihtyä ja muuttua yhä aggressiivisemmaksi, vaikka Amira pyysi häntä rauhoittumaan. – Minä vihaan teitä niin v***n


”Amira, 20, oli 11-vuotiaan siskonsa kanssa tiistaina iltapäivällä odottamassa bussia Helsingin Laajasalossa, kun muutoin tyhjälle pysäkille ilmestyi mies työhousut yllään ja kaljatölkki kainalossaan.

Yhtäkkiä Amira kuitenkin tajusi miehen sanovan jotain muslimeista ja puhuvan heille.

Tilanne kärjistyi nopeasti. Mies alkoi kiihtyä ja muuttua yhä aggressiivisemmaksi, vaikka Amira pyysi häntä rauhoittumaan.

– Minä vihaan teitä niin v***n paljon, kun olette tulleet tänne, elätte verorahoilla ja olette p****a, aggressiivisesti käyttäytyvä mies huutaa videolla.

Kun Amira vastaa miehen solvaukseen sanomalla, että maksaa tätä enemmän veroja, menettää mies malttinsa täysin.

Lyhyen tilanteen aikana mies tulee uhkaavasti Amiraa kohti ja huutaa niin lähellä tätä, että Amira joutuu työntämään miehen kauemmas. Mies myös sylkee Amiraa ja pikkutyttöä kohti huutaessaan samaan aikaan yhä rasistisempia solvauksia.

Mies uhkaa myös ampuvansa Amiran ja tämän pikkusiskon.”

Voit katsoa tilanteen videolta LINKISTÄ.

Mikä hallituspuolue on syytänyt Suomen niemet ja notkot täyteen vihaa muslimeja kohtaan?

Mikä mahtaa olla aseella uhkailevan ja rasistisen miehen suosikkipuolue?

Tämän puolueen pääideologi istuu eduskunnan puhemiehenä. Kansan mandaatilla.

Tämä puolue on tehnyt suomalaisuudesta sellaisen, mitä aseella uhkaillut mies edustaa.

Laajasalon pysäkillä tiivistyi perussuomalainen tulevaisuus, mikäli puolue saa tulevaisuudessa kansalta suuremman mandaatin.