Mies jätti ex-puolisonsa kuolemaan lattialle – syyttäjä vaatii rangaistusta kuolemantuottamuksesta


  • Johdanto: Esittele artikkelin aihe ja näkökulma. Kerro, että Helsingin käräjäoikeudessa on käynnissä oikeudenkäynti, jossa mies on syytettynä ex-puolisonsa kuolemantuottamuksesta. Kerro, että syyttäjän mukaan mies ei hälyttänyt apua naiselle, vaikka tämä makasi lattialla kolme päivää eikä päässyt ylös.
  • Keho 1: Kuvaile tapahtumien kulku ja todisteet. Kerro, että mies ja nainen olivat eronneet, mutta asuivat edelleen samassa asunnossa. Kerro, että nainen oli sairastunut ja heikentynyt niin, ettei hän pystynyt nousemaan lattialta. Kerro, että mies oli jättänyt naisen lattialle ja käynyt vain katsomassa häntä silloin tällöin. Kerro, että nainen oli kuollut kolmen päivän kuluttua. Kerro, että poliisi oli löytänyt naisen ruumiin ja miehen hätäpuhelun tallenteen.
  • Keho 2: Kuvaile syyttäjän ja puolustuksen kantoja ja vaatimuksia. Kerro, että syyttäjän mukaan mies oli syyllistynyt kuolemantuottamukseen, koska hän ei ollut tehnyt mitään auttaakseen naista tai hälyttääkseen apua. Kerro, että syyttäjä vaatii miehelle ehdollista vankeusrangaistusta. Kerro, että puolustuksen mukaan mies ei ollut syyllinen, koska hän ei ollut ymmärtänyt naisen tilan vakavuutta. Kerro, että puolustus vaatii miehelle vapauttavaa tuomiota.
  • Yhteenveto: Tee yhteenveto artikkelista ja anna lukijalle tärkein viesti. Kerro, että Helsingin käräjäoikeudessa käsitellään tapausta, jossa mies on syytetty ex-puolisonsa kuolemantuottamuksesta. Kerro, että mies ei ollut hälyttänyt apua naiselle, joka oli kuollut lattialle kolmen päivän kuluttua. Kerro, että syyttäjä ja puolustus ovat eri mieltä siitä, oliko mies vastuussa naisen kuolemasta.