Microsoft-pomo antoi karuja uutisia Xbox-pelaajille – uusia pelejä joudutaan odottamaan pitkään


Microsoft Gamingin toimitusjohtaja Phil Spencer kertoi GQ-julkaisun haastattelussa, että Xbox-pelaajien on varauduttava siihen, että uusia pelejä ei tule markkinoille vielä pitkään aikaan. Spencer sanoi, että koronapandemia on hidastanut pelien kehitystä ja aiheuttanut viivästyksiä.

Spencer sanoi, että pelien tekeminen etänä on ollut haastavaa sekä teknisesti että luovasti. Hän sanoi, että pelien testaaminen ja optimointi on vaikeaa ilman fyysistä yhteyttä laitteisiin. Hän sanoi myös, että pelien tarinoiden ja hahmojen luominen vaatii tiivistä yhteistyötä ja kommunikaatiota.

Spencer sanoi, että Microsoft on investoinut paljon pelistudioihin ja pelisarjoihin viime vuosina. Hän sanoi, että Microsoftilla on nyt 23 omaa pelistudiota ja yli 30 omaa pelisarjaa. Hän sanoi, että Microsoft haluaa tarjota Xbox-pelaajille laadukkaita ja monipuolisia pelejä.

Spencer sanoi, että hän on optimistinen Xboxin tulevaisuudesta ja uskoo, että uusia pelejä alkaa ilmestyä ensi vuodesta alkaen. Hän sanoi, että hän arvostaa pelaajien kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Hän sanoi, että hän haluaa tehdä Xboxista maailman parhaan pelialustan.