Maajussi-Aino pettyi, kun sulhasehdokkaat eivät tulleet farmiviikolle – “Olin niin innoissani”


Maajussille morsian -ohjelmassa nähtiin maanantaina yllättävä käänne, kun maajussi-Aino jäi ilman sulhasehdokkaita farmiviikolle. Aino oli valinnut kolme miestä, jotka hän halusi kutsua tilalleen, mutta yksikään heistä ei päässyt tulemaan.

Aino kertoo MTV Uutisille, että hän oli odottanut farmiviikkoa innolla ja valmistellut kaiken valmiiksi. Hän oli järjestänyt majoituksen, ruuat ja aktiviteetit vierailleen. Hän oli myös suunnitellut, miten hän tutustuisi miehiin paremmin ja löytäisi heistä sen oikean.

– Olin niin innoissani, että pääsisin viettämään aikaa heidän kanssaan ja näkemään, miten he sopeutuvat maatilaelämään. Olin varma, että heistä joku olisi se minun unelmieni mies, Aino sanoo.

Aino sai kuitenkin pettymyksen, kun hän sai kuulla, että miehet eivät tulisi farmiviikolle. Yksi heistä oli sairastunut, toinen oli joutunut työkiireisiin ja kolmas oli perunut tulonsa henkilökohtaisista syistä.

– Olihan se pettymys. Tuntui, että kaikki meni pieleen. En ymmärtänyt, miksi he eivät halunneet tulla. Oliko minussa jotain vikaa? Aino pohtii.

Aino sanoo, että hän ei ole ollut yhteydessä miehiin sen jälkeen, kun he peruivat tulonsa. Hän ei tiedä, haluaako hän jatkaa heidän kanssaan tutustumista vai antaa periksi ja etsiä rakkautta muualta.

– En ole vielä päättänyt, mitä teen. Ehkä annan heille vielä mahdollisuuden tai ehkä katson eteenpäin. Uskon, että jossain on se oikea minulle, Aino sanoo.