Korttelipäivä tarjoaa hauskaa ja hyödyllistä tekemistä koko perheelle – tässä koko ohjelma


Korttelipäivä on uusi tapahtuma, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Ylöjärven keskustassa lauantaina 2.9. klo 10–14. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yhteen alueen asukkaita, yhdistyksiä ja yrityksiä sekä tarjota monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille. Korttelipäivän ohjelma koostuu seuraavista osioista:

  • Pomppulinnat ja pelit: Keskustorilla on pomppulinna lapsille ja erilaisia pelejä kaikille. Pelit ovat maksuttomia ja niitä voi lainata tapahtuman ajan.
  • Kirjaston ikkunamaalaus: Kirjaston ikkunoihin voi maalata omia taideteoksiaan vesiliukoisilla maaleilla. Maalausvälineet saa kirjastolta ja maalaaminen on ilmaista.
  • Kirpputori: Keskustorin laidalla on kirpputori, jossa voi myydä tai ostaa käytettyjä tavaroita. Kirpputoripaikan voi varata etukäteen tai saapua paikalle vapaasti.
  • Musiikkiesitykset: Keskustorin lavalla on musiikkiesityksiä koko tapahtuman ajan. Lavalla esiintyvät muun muassa paikalliset bändit, kuorot ja soololaulajat.
  • Yhdistys- ja yritysnäyttely: Keskustorilla on myös yhdistys- ja yritysnäyttely, jossa voi tutustua alueen toimijoihin ja heidän tarjoamiinsa palveluihin ja tuotteisiin. Näyttelyssä on mukana esimerkiksi urheiluseuroja, kulttuurijärjestöjä, kahviloita ja kauppoja.

Korttelipäivä on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, johon voi tulla ja mennä oman aikataulunsa mukaan. Tapahtuman järjestää Ylöjärven kaupunki yhteistyössä alueen yhdistysten ja yritysten kanssa.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *