Kongsberg-mann klatret nesten til Joker-toppen

Atle Onsrud Jensen Publisert: 29. juni 2024 Toppremien i Joker hadde passert fire millioner kroner til trekningen den siste lørdagen i juni, og det var en glad mann fra Kongsberg som ble trukket ut til å gjøre et forsøk på å slå kloa i premien. Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00 Lever spill Han hadde


Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:29. juni 2024

Toppremien i Joker hadde passert fire millioner kroner til trekningen den siste lørdagen i juni, og det var en glad mann fra Kongsberg som ble trukket ut til å gjøre et forsøk på å slå kloa i premien.

Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00

Lever spill

Han hadde fått utdelt følgende tall å spille på:

8 – 7 – 4 – 7 – 4

Det var datamaskinen Embla som fikk jobben med å gjøre opp/ned-valgene – på sitt logiske vis. Det ble dessverre bom på det første tallet, men skal en ha en bom, så er det jo best at det skjer i starten, for da blir en bare stående på inngangspremien, som denne gang var på 805 000 kroner.

For å nå toppremien var da Kongsberg-mannen avhengig av at jokeren dukket opp. Det skjedde ikke, men alle de fire gjenstående valgene gikk bra, slik at premien endte på 2 899 000 kroner.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer – og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nesten tre millioner kroner i Joker-premie til Kongsberg, altså, og det var en fornøyd vinner vi snakket med etter trekningen.

-Det gikk jo veldig bra, virkelig, jeg er kjempefornøyd, sa mannen.

Han hadde ingen konkrete planer med premien, bortsett fra å dele med resten av familien.

Vi gratulerer!

Mannen leverte Joker med mobilen sist mandag.

Det ble altså overføring av en drøy million kroner til Joker-trekningen onsdag 3. juli, slik at det da vil ligge cirka 2,1 million kroner på toppen av premiestigen.

Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00

Lever spill