Kokoomus eduskuntaryhmä paljastaa: Näin rakennamme Suomesta maailman parhaan maan!


Kokoomus eduskuntaryhmä: porvarillinen yleispuolue, joka välittää

Kokoomus on porvarillinen yleispuolue, joka edustaa suomalaisia eri puolilta maata ja eri elämäntilanteista. Kokoomus ei ole minkään yksittäisen kansanosan eturyhmä, vaan nimensä mukaisesti se on yleispuolue, jonka toiminnan arvolähtökohtina ovat kannustavuus, sivistys, suvaitsevaisuus ja välittäminen. Kokoomuksen tavoitteena on kehittää suomalaista yhteiskuntaa kokonaisuutena sekä toimia sen puolesta, että Suomi on tulevaisuudessakin maa, jossa on hyvä asua, elää ja tehdä työtä – vastuun ja välittämisen yhteiskunta, jossa on mahdollisuus pärjätä ja jossa pidetään yhdessä huolta myös niistä, jotka eivät pärjää. Haluamme turvata ihmisille mahdollisuuksien tasa-arvon, yksilöllisiä valintoja korostaen.

Kokoomuksen eduskuntaryhmässä on 48 kansanedustajaa, jotka ovat monipuolisia ja kokeneita asiantuntijoita eri yhteiskuntasektoreilta. Eduskuntaryhmän puheenjohtajana toimii Kai Mykkänen ja varapuheenjohtajina Sari Sarkomaa, Jukka Kopra ja Pia Kauma. Eduskuntaryhmän tehtävänä on valmistella ja edistää kokoomuksen poliittisia linjauksia eduskunnassa sekä olla vuorovaikutuksessa puolueen muiden toimijoiden kanssa. Eduskuntaryhmän työtä tukee ryhmäkanslia, jossa työskentelee pääsihteeri, sihteereitä ja asiantuntijoita.

Mitä kokoomus eduskuntaryhmä tekee?

Kokoomus eduskuntaryhmä osallistuu aktiivisesti eduskunnan työhön sekä valiokunnissa että täysistunnoissa. Kokoomus eduskuntaryhmä pitää tärkeänä työllisyyden parantamista, verotuksen keventämistä, yrittäjyyden tukemista, sosiaali- ja terveydenhuollon uudistamista, koulutuksen laadun nostamista, ilmastonmuutoksen torjumista, turvallisuuden lisäämistä ja EU-yhteistyön vahvistamista. Kokoomus eduskuntaryhmä haluaa olla rakentava ja vastuullinen oppositiopuolue, joka esittää vaihtoehtoja hallituksen politiikalle.

Kokoomus eduskuntaryhmä pitää myös yhteyttä äänestäjiin, jäseniin, sidosryhmiin ja mediaan. Kokoomus eduskuntaryhmä järjestää säännöllisesti tapahtumia, seminaareja, koulutuksia ja vierailuja eri puolilla Suomea. Kokoomus eduskuntaryhmä tiedottaa toiminnastaan verkkosivuillaan, sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeissään. Kokoomus eduskuntaryhmä haluaa olla avoin ja lähestyttävä sekä kuunnella ihmisten huolia ja toiveita.

Miksi kokoomus eduskuntaryhmä on paras valinta?

Kokoomus eduskuntaryhmä on paras valinta, jos haluat äänestää puoluetta, joka välittää sinusta ja Suomesta. Kokoomus eduskuntaryhmä on puolue, joka uskoo ihmisten omaan osaamiseen, kykyyn ja tahtoon tehdä hyvää itselleen ja ympäröivälle yhteiskunnalle. Kokoomus eduskuntaryhmä on puolue, joka kannustaa ihmisiä ottamaan vastuuta omasta elämästään ja toimimaan yhteisen hyvän eteen. Kokoomus eduskuntaryhmä on puolue, joka arvostaa sivistystä, vapautta, oikeudenmukaisuutta ja demokratiaa. Kokoomus eduskuntaryhmä on puolue, joka haluaa rakentaa Suomesta maailman parhaan maan elää, oppia, työskennellä ja yrittää.

Älä siis epäröi, vaan liity kokoomuksen joukkoon! Voit liittyä jäseneksi tästä, tutustua kansanedustajiimme tästä ja seurata meitä somessa Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Olemme iloisia, että olet kiinnostunut kokoomuksesta ja toivomme, että annat meille äänesi seuraavissa vaaleissa! 😍

Kiitos, että luit tämän artikkelin! Toivottavasti sait siitä hyödyllistä tietoa kokoomuksesta ja sen eduskuntaryhmästä. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Olemme aina valmiita kuulemaan sinun mielipiteesi ja vastaamaan kysymyksiisi. 😊

Lähde: Kokoomuksen eduskuntaryhmän verkkosivut


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *