Kekäläinen yllätti kaikki – hankki NHL:n pahimman kiusaajan Columbukseen!


**Jarmo Kekäläinen** teki jättipaukun – **Mike Babcock** Columbuksen uusi päävalmentaja

Jääkiekon NHL:ssä on tapahtunut yllättävä valmentajasiirto. **Columbus Blue Jacketsin** GM **Jarmo Kekäläinen** on nimittäin palkannut seuran uudeksi päävalmentajaksi kohuvalmentaja **Mike Babcockin**, kertoo Sportsnet. Babcock on yksi menestyneimmistä valmentajista NHL-historiassa, mutta hänen maineensa sai kolauksen, kun hän sai potkut **Toronto Maple Leafsistä** vuonna 2019. Häntä syytettiin pelaajien epäasiallisesta kohtelusta ja manipuloinnista.

Babcock ei ole valmentanut NHL:ssä sen jälkeen, mutta nyt hän saa uuden mahdollisuuden Kekäläisen luotsaamassa Columbuksessa. Kekäläinen on tunnettu rohkeista ratkaisuistaan ja hän uskoo, että Babcock voi palauttaa Blue Jacketsin takaisin pudotuspelikantaan. Columbus jäi viime kaudella itäisen konferenssin viimeiseksi ja menetti useita tähtipelaajiaan vapaina agentteina.

Babcockin palkkaaminen on herättänyt paljon keskustelua ja kritiikkiä jääkiekkomaailmassa. Monet pitävät häntä vanhanaikaisena ja autoritaarisena valmentajana, joka ei sovi nykypäivän nuoreen ja taitavaan NHL:ään. Toiset taas arvostavat hänen kokemustaan ja näyttöjään, jotka ovat kiistattomat. Hän on voittanut Stanley Cupin **Detroit Red Wingsin** kanssa vuonna 2008 sekä kaksi olympiakultaa ja World Cupin Kanadan maajoukkueen peräsimessä.

Mitä mieltä sinä olet tästä siirrosta? Onko se hyvä vai huono juttu Columbukselle? Entä miten suomalaiset pelaajat, kuten **Patrik Laine** ja **Joonas Korpisalo**, tulevat toimeen Babcockin kanssa? Kerro meille mielipiteesi kommenttikentässä! 👇👇👇


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *