Kaksoset kertovat kepposistaan: “Arvasitko kumpi näytti poliisille ajokorttia?” – MTV vieraili Seinäjoella järjestetyssä kaksostapaamisessa


Seinäjoella järjestettiin lauantaina historiallinen kaksostapaaminen, johon osallistui yli 500 paria kaksosia eri puolilta Suomea. Tapaamisen tarkoituksena oli juhlia kaksosuutta ja tarjota mahdollisuus tutustua muihin samanlaisiin sisaruksiin.

MTV Uutiset kävi tapaamassa muutamia kaksospareja ja kuulemassa heidän tarinoitaan. Monet kertoivat hauskoja muistoja siitä, miten he ovat vaihtaneet paikkoja tai tehneet kepposia toisten ihmisten kustannuksella.

– Kerran me olimme baarissa ja minun piti lähteä kotiin aikaisemmin. Sitten minun veljeni tuli hakemaan minun takkini ja laukkuni. Hän meni baaritiskille ja sanoi: “Hei, minun kaksoisveljeni on täällä jossain. Voinko saada hänen juomansa?” Sitten hän sai ilmaisen juoman ja lähti pois, kertoo Markku.

– Me olemme vaihtaneet paikkoja koulussa ja töissä. Kerran minun piti mennä autokouluun ajamaan inssiajoa. Minun veljeni oli jo suorittanut sen aiemmin. Hän sanoi: “Anna minulle sinun ajokorttisi, niin minä menen sinun puolestasi.” Minä annoin hänelle korttini ja hän meni. Hän ajoi niin hyvin, että inssi sanoi: “Olet parantanut paljon edellisestä kerrasta.” Sitten hän antoi minulle korttini takaisin ja sanoi: “Onneksi olkoon, olet läpäissyt inssiajon.” Arvaatko kumpi näytti poliisille ajokorttia? kysyy Martti.

Kaksoset kertoivat myös, että heillä on erityinen side toisiinsa ja että he ymmärtävät toisiaan paremmin kuin kukaan muu. He sanoivat, että kaksosuus on rikkaus ja etuoikeus, josta he ovat ylpeitä.

– Me olemme aina tukeneet toisiamme kaikissa tilanteissa. Meillä on sama huumorintaju ja samat mielipiteet. Me tunnemme toistemme ajatukset ja tunteet. Me olemme kuin yksi sielu kahdessa ruumiissa, sanoo Markku.

– Kaksosuus on suola elämässä. Se on jotain, mitä ei voi selittää, vaan pitää kokea. Se on lahja, josta olemme kiitollisia. Me rakastamme toisiamme enemmän kuin mitään muuta, sanoo Martti.

Kaksosten tapaamisessa Seinäjoella kerrottiin kepposista ja kuultiin tiedeuutisia – MTVuutiset.fi


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *