Kaivinkone upposi Kemijokeen – Kuljettaja kuoli

Yksi henkilö on kuollut onnettomuudessa Rovaniemellä, tiedottaa Lapin poliisilaitos. Poliisin mukaan sivullinen henkilö oli havainnut keskiviikkona kello 7.30 koneenkuljettajan laskevan kaivinkoneen alas lavetilta Kemijoen rannassa Rovaniemellä. Noin puoli tuntia myöhemmin ilmoittaja oli mennyt rantaan katsomaan tilannetta ja havainnut kaivinkoneen olevan suurelta osin veden alla. Tässä vaiheessa ilmoittaja oli soittanut hätäkeskukseen. Poliisi ja pelastuslaitos hälytettiin paikalle.


Yksi henkilö on kuollut onnettomuudessa Rovaniemellä, tiedottaa Lapin poliisilaitos.

Poliisin mukaan sivullinen henkilö oli havainnut keskiviikkona kello 7.30 koneenkuljettajan laskevan kaivinkoneen alas lavetilta Kemijoen rannassa Rovaniemellä.

Noin puoli tuntia myöhemmin ilmoittaja oli mennyt rantaan katsomaan tilannetta ja havainnut kaivinkoneen olevan suurelta osin veden alla. Tässä vaiheessa ilmoittaja oli soittanut hätäkeskukseen.

Poliisi ja pelastuslaitos hälytettiin paikalle. Pelastuslaitoksen sukeltaja havaitsi kaivinkoneen hytin olevan tyhjä. Kaivinkoneen läheisyydestä veden alta löytyi menehtynyt henkilö.

Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa.