IS: Mika Tommola ja hänen vaimonsa saavat syytteet pahoinpitelyistä

MTV:n ”loppukevennysmiehenä” tunnettua Mika Tommolaa syytetään vaimonsa pahoinpitelystä. Ilta-Sanomat uutisoivat, että Helsingin käräjäoikeus vahvisti syytteiden vireillepanon. Syytteet on pistetty vireille kesäkuussa. Todellista käsittelypäivää ei kuitenkaan ole toistaiseksi tiedossa. Epäillyt pahoinpitelyt ovat tapahtuneet 20. marraskuuta 2022 ja 10. syyskuuta 2023. Myös Mikan vaimo on saanut syytteen Mikan pahoinpitelystä kyseisinä ajankohtina. Asianomaiset tai MTV Uutisten päätoimittaja Tomi


MTV:n ”loppukevennysmiehenä” tunnettua Mika Tommolaa syytetään vaimonsa pahoinpitelystä.

Ilta-Sanomat uutisoivat, että Helsingin käräjäoikeus vahvisti syytteiden vireillepanon. Syytteet on pistetty vireille kesäkuussa. Todellista käsittelypäivää ei kuitenkaan ole toistaiseksi tiedossa.

Epäillyt pahoinpitelyt ovat tapahtuneet 20. marraskuuta 2022 ja 10. syyskuuta 2023. Myös Mikan vaimo on saanut syytteen Mikan pahoinpitelystä kyseisinä ajankohtina.

Asianomaiset tai MTV Uutisten päätoimittaja Tomi Einonen ei kommentoinut asiaa Ilta-Sanomille keskiviikkona.

Mika kommentoi kohua aikaisemmin huhtikuussa MTV Uutisille.

– Pahoittelen kaikkea, olen todella pahoillani, että tällaista on käynyt. Tilanne eskaloitui täysin turhasta, itsekeskeisestä raivopuuskasta, kun vaimoni otti puhelimeni, Mika kertoi.

Hän vahvisti MTV Uutisille olleensa ”pienessä humalassa”. Toimittajan mukaan pariskunnalla on ollut vaikeaa jo vuosia.

– Otin pienen pöytälampun ja huiskaisin sen lattiaan. Lamppu kimposi sänkyyn ja siitä vaimoni jalkaan.

Mikan mukaan hänen vaimonsa sai lampusta ruhjeen jalkaansa. Tilanteeseen kutsuttiin ambulanssi ja poliisi kirjasi asiasta rikosilmoituksen.

Mika vakuutteli haastattelussa, ettei tarkoitus ollut vahingoittaa vaimoansa. Hän myös totesi, että kaikenlainen väkivalta on täysin tuomittavaa.

MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Einonen kertoi aikaisemmin Iltalehdelle, että pahoinpitelyepäilykset tulivat täytenä yllätyksenä.

– Tuli yllätyksenä. Olen puhunut Tommolan kanssa, mutta en lähde kommentoimaan, mitä olen hänen kanssaan jutellut, Einonen jatkaa.

– Selvitämme asiaa työnantajana, joten tässä kohtaa ei ole muuta kommentoitavaa.

Mikaa ei ole nähty MTV:n tv-ruudussa tapauksen uutisoimisen jälkeen. Hän kommentoi asiaa tekstiviestitse Ilta-Sanomille ja kertoi jäävänsä lomalle.

– Nyt on juuri hyvä hetki ja sää ottaa kesäloma, MTV:n ”loppukevennysmies” kertoi.

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistettiin lltalehdelle huhtikuun alkupuolella, että Mikan vaimo hakee yksin avioeroa. Avioerohakemus on tullut vireille 12. syyskuuta 2023.

Mika Tommola ja hänen vaimonsa saavat syytteet pahoinpitelystä. Matti Matikainen