Honka VPS -ottelussa dramaattinen loppu: Mateo Ortíz ratkaisi pelin 88. minuutilla


🔥Honka nappasi voiton VPS:stä viime hetkillä – katso kuumat huippuhetket🔥

Hei, Oletko kiinnostunut jalkapallosta? Jos vastasit kyllä, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa kerron sinulle tiistain Veikkausliigan ottelusta Honka-VPS, joka päättyi Hongan 1-0-voittoon. Lue eteenpäin ja saat tietää, mitä tapahtui Tapiolan urheilupuistossa ja mitä se merkitsee sarjataulukolle.

👉Honka hallitsi peliä, mutta VPS puolusti sitkeästi👈

Honka lähti otteluun sarjan kolmantena, kun taas VPS oli jumbosijalla ilman voittoja. Espoolaiset olivat selvästi ennakkosuosikkeja, mutta vaasalaiset eivät antaneet periksi helposti. Honka hallitsi palloa ja loi useita maalipaikkoja, mutta VPS:n maalivahti Jonathan Viscosi oli loistavassa vireessä. Hän torjui muun muassa Roman Eremenkon ja Lucas Kaufmannin yritykset.

VPS puolestaan yritti iskeä vastahyökkäyksillä, mutta Hongan puolustus oli tiivis. Vierailijoiden paras tilanne tuli ensimmäisellä puoliajalla, kun Steven Morrissey pääsi nokikkain Hongan maalivahdin Tim Murrayn kanssa, mutta laukoi ohi maalin. Puoliajalle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

👉Honka sai palkintonsa loppuhetkillä👈

Toisella puoliajalla Honka jatkoi painostustaan, mutta VPS ei murtunut. Vaasalaiset taistelivat urheasti ja blokkasivat Hongan laukauksia. VPS:llä oli myös pari tilaisuutta vastaiskuilla, mutta Hongan Murray oli hereillä. Ottelu näytti päättyvän 0-0-tulokseen, kunnes Honka sai vaparin 88. minuutilla.

Eremenko antoi vaparin vasemmalta laidalta ja löysi Luis Mateo Ortíz Laran pään boksista. Kolumbialainen puski pallon tarkasti takakulmaan ja vei Hongan 1-0-johtoon. VPS ei ehtinyt enää reagoida ja Honka juhli ansaittua voittoa.

👉Mitä tämä tarkoittaa sarjataulukolle?👈

Hongan voitto nosti joukkueen sarjataulukossa toiseksi, vain pisteen päähän kärkijoukkue HJK:sta. Honka on nyt voittanut neljä viidestä viimeisestä ottelustaan ja on vahvassa vireessä. VPS sen sijaan on edelleen ilman voittoa ja jäänyt sarjan hännille. Joukkueella on vain kaksi pistettä 13 ottelusta ja maaliero -16.

Honka kohtaa seuraavaksi HJK:n lauantaina Tapiolassa huippuottelussa, jossa ratkeaa Veikkausliigan kärkipaikka. VPS puolestaan yrittää saada ensimmäisen voittonsa kotonaan FC Interiä vastaan samana päivänä.

👉Lopuksi👈

Kiitos, että luit tämän artikkelin. Toivottavasti nautit siitä ja sait uutta tietoa jalkapallosta. Jos haluat nähdä ottelun huippuhetket, voit katsoa ne täältä. Jos haluat lukea lisää Veikkausliigan uutisia ja tilastoja, voit käydä täällä. Jos haluat lyödä vetoa jalkapallosta tai muista urheilulajeista, voit tehdä sen täällä.

Mitä mieltä olet tästä artikkelista? Oliko se kiinnostava, informatiivinen ja hauska? Oliko se helppo lukea ja ymmärtää? Oliko se hyvin kirjoitettu ja muotoiltu? Oliko se tarpeeksi pitkä ja kattava? Anna palautetta kommenttikenttään ja kerro, mitä haluaisit lukea seuraavaksi. Arvostan mielipidettäsi ja pyrin parantamaan artikkeleitani jatkuvasti.