Helena Koivu: Tästä syystä olen kertonut eroriidasta julkisesti – Mikko Koivu vaiennut täysin

Ex-jääkiekkoilija Mikko Koivun entinen vaimo Helena Koivu julkaisi syntymäpäivänsä kunniaksi kirjoituksen Instagram-tililleen. Helena käy julkaisussa läpi viimeksi kuluneita vuosia. – 38 vuotta tuntuu hyvältä, vaikka nämä neljä viimeisintä vuotta ovatkin olleet vaikeita ja niihin on sisältynyt paljon epäoikeudenmukaisuutta. Elämä voi silti olla kaunista, Helena kirjoittaa. Koivujen eroa on puitu julkisuudessa, koska Helena on kertonut näkemyksistään


Ex-jääkiekkoilija Mikko Koivun entinen vaimo Helena Koivu julkaisi syntymäpäivänsä kunniaksi kirjoituksen Instagram-tililleen.

Helena käy julkaisussa läpi viimeksi kuluneita vuosia.

– 38 vuotta tuntuu hyvältä, vaikka nämä neljä viimeisintä vuotta ovatkin olleet vaikeita ja niihin on sisältynyt paljon epäoikeudenmukaisuutta. Elämä voi silti olla kaunista, Helena kirjoittaa.

Koivujen eroa on puitu julkisuudessa, koska Helena on kertonut näkemyksistään avoimesti. Mikko puolestaan ei ole kommentoinut asiaa ollenkaan.

– Olen jakanut osan tarinastani Instagramissa ja mediassa. En halua keskittyä vain vaikeuksiin, vaan haluan tuoda esille kohtaamiani epäoikeudenmukaisuuksia. On tärkeää pyrkiä oikeudenmukaisuuteen. Toivon, että puhumalla ja jakamalla kokemuksiani voin rohkaista muita vaikeina hetkinä ja auttaa heitä jatkamaan eteenpäin sinnikkäästi.

– Todellinen onni tulee hetkessä elämisestä, tilanteen hyväksymisestä ja ilon löytämisestä nykyhetkessä. Vaikka taistelisit oikeuksistasi ja kestät vaikeuksia, voit silti löytää pieniä, kauniita hetkiä, joita vaalia.

Katso julkaisu alapuolelta.

Helena ja Mikko Koivu menivät naimisiin vuonna 2014. Pari sai kolme yhteistä lasta liittonsa aikana. Avioero laitettiin vireille vuonna 2020 ja viimein tammikuussa 2024 minnesotalainen tuomioistuin totesi ratkaisussaan, että avioliitto on purettu.