Førstepremiepotten oppe i ca. 820 mill. – norsk millionvinner

Line Troller Publisert: 28. juni 2024 Ingen veltet førstepremiepotten fredag kveld, og den vokser til ca. 820 millioner kroner før neste trekning tirsdag 2. juli. Andrepremiepotten ble delt mellom to heldige vinnere fra Tyskland og Finland, som kan glede seg over en premie på 12,5 millioner kroner hver. Tredjepremiepotten ble tatt av ni vinnere som


Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:28. juni 2024

Ingen veltet førstepremiepotten fredag kveld, og den vokser til ca. 820 millioner kroner før neste trekning tirsdag 2. juli.

Andrepremiepotten ble delt mellom to heldige vinnere fra Tyskland og Finland, som kan glede seg over en premie på 12,5 millioner kroner hver.

Tredjepremiepotten ble tatt av ni vinnere som fordelte seg slik: Seks tyskere, en danske, en italiener og en greker. De vant en premie på 1,5 millioner kroner hver.

Her hjemme ble en mann fra Fredrikstad i Østfold Eurojackpot-millionær etter at han sikret seg den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. Men er han klar over det selv?

Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00

Lever spill

Millionvinner tar ikke telefonen

Norsk Tipping lyktes ikke med å få tak i Fredrikstad-millionæren fredag kveld. Det er derfor usikkert om han er klar over sin nyervervede Eurojackpot-millionær-tittel. Vi vil gjøre nye forsøk på å få snakket med vinneren i løpet av de nærmeste dagene. Da vil artikkelen oppdateres med mer informasjon.

Grunnen til at vi ønsker å snakke med vinnerne er at vi vil sørge for at de er klare over premien, dele våre gratulasjoner, samt få delt nødvendig praktisk informasjon vedrørende konto og utbetaling av premien. I tilfeller med større premier tilbyr vi også økonomisk og juridisk veiledning via vår samarbeidspartner på området, Advokatfirmaet Dehn.

28. juni 2024

Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer – og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 820 mill. tirsdag

Allerede tirsdag 2. juli er det klart for ny Eurojackpot-trekning. Da ligger det som nevnt ca. 820 millioner kroner i førstepremiepotten, mens andrepremiepotten er på ca. 20 millioner kroner.

Som alltid drar vi også i gang den nasjonale tilleggstrekningen av 1 million kroner.

Lykke til!

Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00

Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her