Enda en turist funnet død

Hellas: Enda en turist funnet død En amerikansk turist er funnet død på en avsidesliggende strand på den greske øya Mathraki. Fortsatt er flere savnet etter hetebølgen. NYTT DØDSFALL: En amerikansk turist er funnet død på en øde strand på på den lille øya Mathraki, vest for Korfu. Foto: Shutterstock. Vis mer Ingunn Dorholt Publisert


Hellas:

Enda en turist funnet død

En amerikansk turist er funnet død på en avsidesliggende strand på den greske øya Mathraki. Fortsatt er flere savnet etter hetebølgen.

NYTT DØDSFALL: En amerikansk turist er funnet død på en øde strand på på den lille øya Mathraki, vest for Korfu. Foto: Shutterstock.
Vis mer


Publisert


Sist oppdatert

Den savnede amerikanske turisten ble funnet død av en annen turist, på en relativt øde strand på den lille øya Mathraki, vest for Korfu, melder nyhetsbyrået AP.

Ifølge nyhetsbyrået er øya Mathraki tett bevokst og har bare 100 fastboende.

Turisten, en mann, skal ha blitt meldt savnet torsdag av personen han besøkte på øya, en gresk-amerikansk venn.

Turister forsvunnet i ferieparadis

Turister forsvunnet i ferieparadis

Den nå avdøde turisten skal sist ha blitt sett på kafé sammen med to kvinnelige turister, som siden har forlatt øya. Foreløpig er det ikke kommet flere opplysninger om offeret eller dødsfallet.

Funnet av amerikaneren er bare det siste i en rekke dødsfall på greske øyer. I nær samtlige av tilfellene hadde turistene gått på tur i svært høye temperaturer.

Lørdag ble en savnet nederlandsk turist funnet død på øya Samos. Han ble funnet i en ravine om lag 300 meter fra stedet der han sist ble observert.

Den siste tida har flere turister mistet livet under liknende omstendigheter, deriblant den kjente britiske TV-legen Michael Mosely.

Myndighetene leter fremdeles etter fire andre turister som er savnet. Det dreier seg om to franske kvinner i 60- og 70-åra på øya Sikonos og en 59-åring på øya Amorgos.

BBC-profil funnet død

BBC-profil funnet død