Emma Santamäki on jalkapallon supertähti – katso hänen uskomaton maalinsa, joka räjäytti internetin!


Emma Santamäki loistaa jalkapallon Kansallisessa liigassa ja Serie A:ssa – katso video hänen uskomattomasta maalistaan! 😍

Kuka on Emma Santamäki? 🤔

Emma Santamäki on 25-vuotias jalkapalloilija, joka pelaa sekä keskikentällä että puolustuksessa. Hän on edustanut Suomea U23-maajoukkueessa ja pelannut yli 130 ottelua Kansallisessa liigassa. Hän aloitti uransa TPS:ssä, jossa hän voitti SM-hopeaa vuonna 2016. Hän pelasi myös Yhdysvalloissa NSU Sharks Floridan yliopistojoukkueessa samana vuonna.

Miten hän päätyi Italiaan? 🇮🇹

Vuonna 2020 Santamäki siirtyi TPS:stä Italian pääsarjaan Serie A:han, jossa hän pelasi U.P.C. Tavagnaccon joukkueessa. Hän oli joukkueensa avainpelaajia ja pelasi 24 sarjaottelua kevätkaudella. Hän kertoi olevansa hyvillään mahdollisuudesta pelata korkealla tasolla ja oppia uutta. Hän sanoi myös kaipaavansa TPS:ää ja Turun tunnelmaa.

Mitä hän tekee nyt? 🙌

Tällä hetkellä Santamäki pelaa Ruotsin pääsarjassa Umeå IK:n joukkueessa. Hän siirtyi sinne alkuvuodesta 2021 ja on ollut sielläkin tärkeä pelaaja. Hän on kuitenkin tehnyt myös uuden sopimuksen TPS:n kanssa, joka kattaa kauden 2023. Hän saattaa siis palata Suomeen vielä ensi vuonna, jos ei saa uusia tarjouksia ulkomailta.

Miksi häntä kannattaa seurata? 😎

Santamäki on yksi Kansallisen liigan parhaista pelaajista ja kesäkuun kuukauden pelaaja. Hän on tehnyt useita upeita maaleja, joista yksi oli ehkä liigahistorian hienoin. Hän laukoi pallon verkkoon reilusti yli puolesta kentästä HJK:ta vastaan 25. peliminuutilla. Voit katsoa videon tästä maalista täältä. Santamäki on myös monipuolinen, nopea ja taitava pelaaja, joka pystyy pelaamaan useilla eri pelipaikoilla. Hän on myös esimerkillinen joukkuepelaaja ja johtaja, joka on toiminut TPS:n kapteenina.

Yhteenveto 📝

Emma Santamäki on loistava jalkapalloilija, joka on pelannut Kansallisessa liigassa, Serie A:ssa ja Ruotsin pääsarjassa. Hän on tehnyt upeita maaleja ja ollut joukkueidensa avainpelaaja. Hän on myös Kansallisen liigan kesäkuun kuukauden pelaaja. Hän saattaa palata TPS:ään ensi vuonna, jos ei saa uusia tarjouksia ulkomailta. Hän on pelaaja, jota kannattaa seurata ja ihailla. 👏