Diablo IV saa kauan odotetun päivityksen ensi viikolla – luvassa uusia ominaisuuksia ja parannuksia


Diablo IV on yksi tämän vuoden suosituimmista peleistä, joka vie pelaajat pimeään ja synkkään fantasiamaailmaan. Peli on saanut paljon kiitosta sen tarinasta, grafiikasta ja pelattavuudesta, mutta myös kritiikkiä joistakin ongelmista ja puutteista.

Blizzard Entertainment on kuunnellut pelaajien palautetta ja ilmoittanut, että Diablo IV saa ensi viikolla uuden päivityksen, joka tuo mukanaan monia uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Päivitys on saatavilla kaikille alustoille: PC, PlayStation 5 ja Xbox Series X/S.

Päivityksen sisältöön kuuluu muun muassa seuraavaa:

  • Uusi luokka: Nekromantti. Nekromantti on tumma ja salaperäinen velho, joka hallitsee kuolemaa ja käyttää ruumiita ja luita aseinaan. Nekromantti voi kutsua esiin zombeja, luurankoja ja muita olentoja taistelemaan puolestaan.
  • Uusi alue: Krypta. Krypta on hautausmaan alla sijaitseva labyrintti, joka on täynnä ansoja, aarteita ja kauhuja. Kryptassa voi kohdata uusia vihollisia, kuten vampyyreja, haamuja ja muumioita.
  • Uusi pelimuoto: Verinen taistelu. Verinen taistelu on verkkopelimuoto, jossa kahdeksan pelaajaa taistelee toisiaan vastaan areenalla. Voittaja on se, joka selviää viimeisenä hengissä.
  • Uusi järjestelmä: Muokkaus. Muokkausjärjestelmällä voi muuttaa pelihahmonsa ulkonäköä ja varusteita. Muokkausjärjestelmällä voi valita hahmonsa hiustyylin, ihonvärin, silmien värin, tatuoinnit, arvet ja korut. Muokkausjärjestelmällä voi myös vaihtaa varusteiden väriä ja mallia.
  • Parannuksia ja korjauksia. Päivitys tuo mukanaan myös useita parannuksia ja korjauksia, jotka koskevat esimerkiksi pelin tasapainoa, suorituskykyä, grafiikkaa, äänimaailmaa ja käyttöliittymää.

Blizzard Entertainment on luvannut, että päivitys on vasta alkua ja että Diablo IV saa jatkossa lisää uutta sisältöä ja päivityksiä. Peliä kehitetään yhteistyössä pelaajien kanssa, joten pelaajat voivat antaa palautetta ja ehdotuksia pelin kehittämiseksi.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *