David Guetta loisti Weekend-festivaalilla – katso kuumimmat tyylit ja glitteröidyt fanit


Katso tästä Weekend-festivaalin kuumimmat tyylit – glitteriä, kimallusta ja överiä 🤩

Weekend-festivaali on Suomen suurin elektronisen tanssimusiikin festivaali, joka järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Espoon Vermon tapahtumapuistossa. Festivaali keräsi viikonlopun aikana 40 000 juhlijaa, jotka nauttivat maailmanluokan esiintyjistä, kuten David Guetta, Martin Garrix, Steve Aoki ja Alan Walker. Mutta ei vain musiikki ollut huippuluokkaa, vaan myös festarimuoti oli silmiähivelevää. Katso tästä kuvagalleria festivaalin kuumimmista tyyleistä, jotka sisälsivät glitteriä, kimallusta ja överiä 🌟

Glitteriä iholle ja hiuksiin ✨

Glitteri on festarimuodin klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista. Glitterillä voi koristella kasvot, vartalon ja hiukset luomaan säihkyvän lookin, joka heijastaa valoa ja väriä. Glitteri sopii erityisesti elektronisen musiikin festareille, joissa on paljon valoefektejä ja neonvärejä. Glitteri voi olla myös ekologista, jos se on tehty luonnonmateriaaleista, kuten selluloosasta tai merilevästä. Glitterillä voi myös luoda hauskoja kuvioita tai kirjoittaa viestejä iholle. Katso esimerkiksi [tämän](^1^) festarikävijän upea glitterimeikki tai [tämän](^2^) tyylitaiturin glitteriset siivet.

Kimallusta asusteissa ja asuissa 💎

Kimallus on toinen tapa loistaa festareilla. Kimallus voi olla esimerkiksi paljetteja, strasseja, helmiä tai metallinhohtoisia materiaaleja, joita voi käyttää asusteissa tai asuissa. Kimallus tuo glamouria ja juhlavuutta festaripukeutumiseen, ja se sopii hyvin yhteen mustan tai valkoisen kanssa. Kimallus voi olla myös rohkeaa ja näyttävää, jos sitä käyttää kokonaisessa asussa tai mekossa. Katso vaikka [tämän](^3^) Barbie-ilmiön edustajan kimallava mekko tai [tämän] kotimaisen designin korvakoru, joka vaihtaa väriä tilanteen mukaan.

Överiä värikkyyttä ja hauskuutta 🌈

Överiys on festarimuodin kolmas elementti, joka tarkoittaa sitä, että mitään ei ole liikaa. Överiydellä voi ilmaista omaa persoonallisuuttaan ja heittäytyä festaritunnelmaan. Överiyttä voi löytää värikkyydestä, printeistä, kuoseista, hattuista, peruukeista, naamiaisasuista tai mistä tahansa, mikä saa hymyn huulille. Överiydessä on tärkeintä pitää hauskaa ja nauttia elämästä. Katso esimerkiksi [nämä] banaani-ihmiset tai [tämä] glitterinen slogan-paita.

Weekend-festivaalin tyylit olivat siis todella kuumia ja kiehtovia. Jos et päässyt paikalle, voit katsoa lisää kuvia festivaalin [virallisilta sivuilta] tai seurata festivaalin [Instagram-tiliä]. Jos olit paikalla, kerro meille kommenttikentässä, mikä oli sinun suosikkityylisi tai esiintyjäsi. Ja muista, että ensi vuonna Weekend-festivaali palaa taas uusien artistien ja tyylivinkkien kanssa. Pysy kuulolla ja kiitos lukemisesta 😘