Cmore – viihde- ja urheilukanava, joka saa sinut koukkuun draamaan ja MM-kisoihin


Cmore on koukuttava viihde- ja urheilukanava

C More on suomalainen maksullinen televisiokanava, joka tarjoaa parasta viihdettä ja kiinnostavinta urheilua. C Morella voit seurata C Moren alkuperäissarjoja, kotimaisia ja kansainvälisiä suosikkeja, BritBoxin brittisarjoja ja Hayun realityohjelmia. Lisäksi voit katsoa MTV3:n, Subin ja Avan suosikkiohjelmia ilman mainoksia ja jo ennakkoon.

C More on myös urheilun ystävän unelma. C Morella näet jalkapalloa, jääkiekkoa, rallia, yleisurheilua ja paljon muuta. Voit seurata esimerkiksi Mestarien liigaa, Jääkiekon MM-kisoja, MM-rallia ja Timanttiliigaa. Jos olet Liigan fani, voit tilata Telian Liigapassin, jolla saat kaikki Liiga-ottelut ja lisämateriaalit.

Miksi valita C More?

C More on viihde- ja urheilukanava, joka ei jätä ketään kylmäksi. C Morella näet uusimmat ja kuumimmat sarjat, elokuvat, lastenohjelmat ja urheilulähetykset. C More on myös ainoa kanava Suomessa, jolta näet kaikki Jääkiekon MM-kisojen pelit ilman mainoksia.

C More on kanava, joka pitää sinut ajan tasalla maailman tapahtumista ja viihdyttää sinua monipuolisesti. C More on kanava, joka antaa sinulle enemmän kuin odotat. C More on kanava, joka saa sinut koukkuun draamaan ja urheiluun.

Haluatko tietää lisää C Moresta? Klikkaa tästähttps://www.cmore.fi/ ja tutustu muihin tuotevaihtoehtoihin. Älä missaa tätä tilaisuutta nauttia parhaasta viihteestä ja urheilusta. Tilaa C More jo tänään ja koe jotain uutta! 😍


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *