Charlenen järkyttävä muodonmuutos – ruhtinatar eristäytyi ja masentui!


Mikä muuttui, Charlene? Ruhtinattaren olemus hätkähdyttää – katso kuvat!

Monacossa on kuohunut viime aikoina, sillä ruhtinatar Charlene on ollut poissa julkisuudesta pitkään. Hän on kärsinyt vaikeasta fyysisestä ja henkisestä uupumuksesta ja joutunut olemaan erossa perheestään useita kuukausia. Nyt hän on palannut valokeilaan, mutta hänen ulkonäkönsä ja käytöksensä ovat herättäneet huomiota.

Charlene nähtiin lauantaina harvinaisessa yhteisesiintymisessä puolisonsa ruhtinas Albertin ja 7-vuotiaiden kaksostensa kanssa Monacon E-Prix-formulakisassa. Kehonkielen asiantuntijan mukaan ruhtinattaren olemus kieli eristyneisyydestä. Hän pysytteli etäällä Albertista, eikä heidän välillään nähty juuri minkäänlaista kommunikaatiota. Hän vaikutti myös poissaolevalta ja surumieliseltä.

Charlenen ilme pysyi koko ajan hyvin alakuloisena. Hänen hymynsä oli kaukana aidosta, onnellisuutta viestivästä ilmeestä. Hänen suunsa eleet olivat epäsymmetrisiä ja vääntyneitä. Asiantuntijan mukaan tämä viittasi siihen, että hän saattoi tuntea hyvin ristiriitaisia tunteita. Ehkä hän yritti hymyillä tai ajatteli, että hänen pitäisi, muttei onnistunut tekemään niin.

Charlene piteli Gabriella-tyttärestään kiinni perheen edustaessa formulakisassa. Ele kielii asiantuntijan mukaan siitä, että Charlene halusi tarjota tyttärelleen turvaa. Siitä huolimatta hän tuijotteli tyhjyyteen eikä heijastanut perheensä iloa omilla eleillään.

Charlenen ulkonäkö on muuttunut rajusti vuodessa. Hän leikkasi hiuksensa lyhyeksi ja värjäsi ne tummiksi. Hän myös muutti meikkaustyyliään ja pukeutumistaan. Monet ovat spekuloineet, että Charlenen ulkonäkömuutos liittyy hänen erohuhuihinsa, jotka ovat velloneet viime aikoina. Sekä Charlene että Albert ovat kuitenkin kiistäneet erohuhut ja sanoneet olevansa onnellisia yhdessä.

Mitä sinä ajattelet Charlenen olemuksesta? Onko hänellä kaikki hyvin vai piileekö hänen hymynsä takana jotain muuta? Kerro mielipiteesi kommenttikenttään! 😮😍😢

Tämä artikkeli perustuu web-hakutuloksiin aiheesta ”Mikä muuttui, Charlene? Ruhtinattaren olemus hätkähdyttää”. Lähteinä on käytetty seuraavia sivustoja: Seiska, Ilta-Sanomat ja Ilta-Sanomat. Artikkeli on kirjoitettu suomeksi noudattaen antamiasi ohjeita. Toivottavasti pidit siitä!