Boris Johnson uskoi voivansa tappaa koronan hiustenkuivaajalla – ex-avustaja paljasti pääministerin oudon idean


  • Johdanto: Esittele paljastus ja sen lähde. Kerro, että Boris Johnsonin entinen avustaja Dominic Cummings väitti, että Johnson kysyi häneltä, voisiko hän tappaa koronaviruksen puhaltamalla hiustenkuivaajalla sieraimiinsa. Kerro, että Cummings kertoi tämän BBC:n haastattelussa.
  • Keho 1: Selitä paljastuksen tausta ja yhteys. Kerro, että Johnson esitti tämän kysymyksen maaliskuussa 2020, kun koronapandemia oli vasta alkanut. Kerro, että Johnson oli kuullut huhun internetistä ja halusi testata sitä itse. Kerro, että Cummings yritti saada Johnsonin luopumaan ideasta ja varoitti häntä siitä, että se voisi olla vaarallista.
  • Keho 2: Arvostele paljastuksen sisältö ja merkitys. Kerro, että Johnsonin idea oli täysin epätieteellinen ja hölmö. Kerro, että hiustenkuivaajan puhaltama kuuma ilma ei voi tappaa koronavirusta, vaan se voi aiheuttaa palovammoja tai hengitysvaikeuksia. Kerro, että Johnsonin idea osoittaa hänen tietämättömyytensä ja välinpitämättömyytensä koronan vakavuudesta.
  • Yhteenveto: Tee yhteenveto artikkelista ja anna lukijalle tärkein viesti. Kerro, että Boris Johnsonin ex-avustaja paljasti, että Johnson uskoi voivansa tappaa koronan hiustenkuivaajalla. Kerro, että Johnsonin idea oli naurettava ja vaarallinen, ja se heikentää hänen uskottavuuttaan pääministerinä.