Beatrice i Karlstad tog SM-guld i pole sport – nu siktar hon på VM

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video ”Det känns väldigt fint att få vara med just i år när det är i Sverige” – hör Beatrice Rangfeldt berätta om världsmästerskapet i oktober Foto: Rebecca Hugosson/SVT Publicerad idag 05:30 I mars blev Beatrice Rangfeldt svensk mästare i pole sport – och nu tränar hon


Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

”Det känns väldigt fint att få vara med just i år när det är i Sverige” – hör Beatrice Rangfeldt berätta om världsmästerskapet i oktober Foto: Rebecca Hugosson/SVT

Publicerad

I mars blev Beatrice Rangfeldt svensk mästare i pole sport – och nu tränar hon för fullt inför VM i oktober. Vägen till framgång är de många timmarna i studion på Lamberget i Karlstad.

– Jag är här sex dagar i veckan och då blir det mellan två och fyra timmar som jag tränar, så det blir många och långa dagar, men det är kul, säger Beatrice Rangfeldt.

Beatrice var 19 år när hon började träna pole sport i Karlstad. På nio år har träningen gett fantastiska resultat och i oktober tävlar hon i sitt andra världsmästerskap.

– Det är en så allsidig sport, den har allt jag gillar, säger hon.

I klippet ser du delar av tävlingsrutinen som hon vann svenska mästerskapet med i mars.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.