Ajoleikkurille ja jopa lapsen sähköjeepille pakollinen liikennevakuutus. | Uusi Suomi Puheenvuoro

Taas on järjen jättiläiset päässeet muuttamaan liikennevakuutuslakia ja laajentavat sen koskemaan myös sinun KOTIPIHAASI ja n.s. suljettuja alueita joilla ajetaan kilpaa. Tossa yksi juttu ”Eläköön sääntö-Suomi! Myös lasten sähkölelut vaativat pian liikennevakuutuksen” Ilmeisesti vakuutusyhtiöiden lobbarit ovat vieneet kansanalistajoa 100-0 ja päädytty näinkin järjettömään lopputulokseen että jopa se kotipiha kuuluu liikennevakuutuksen piiriin. Tämä uusi laki saattaa


Taas on järjen jättiläiset päässeet muuttamaan liikennevakuutuslakia ja laajentavat sen koskemaan myös sinun KOTIPIHAASI ja n.s. suljettuja alueita joilla ajetaan kilpaa.

Tossa yksi juttu

”Eläköön sääntö-Suomi! Myös lasten sähkölelut vaativat pian liikennevakuutuksen”

Ilmeisesti vakuutusyhtiöiden lobbarit ovat vieneet kansanalistajoa 100-0 ja päädytty näinkin järjettömään lopputulokseen että jopa se kotipiha kuuluu liikennevakuutuksen piiriin.

Tämä uusi laki saattaa myös lopettaa tai ainakin supistaa kaikenlaista moottoriurheilua jota harrastetaan suljetulla alueella. Näiden kilpurien kuskeilla on jo pakollinen lisenssi joka sisältää myös vakuutuksen mutta ton päälle joka vehkeelle vielä liikennevakuutus, sairasta rahastuksen yritystä.

Ja yksi mielenvikainen vaikutus on se että esim mulla on liikennekäytöstä poistettuja autoja muutama, välillä joku on tallissa sisällä ja välillä ulkona ja ajamalla ne on siirretty mutta tämän uuden järjettömän lain takia mun tallin piha muuttuukin liikennealueeksi ja mitään hylsyä ei saa ajamalla siirtää ilman liikennevakuutusta. Ja meitä harrastajia on satoja tuhansia.

Mukava lisä on tuo jutussakin mainittu ”Kuluttajien vastuulla on itse selvittää omien liikkumisvälineidensä osalta, tuleeko ne liikennevakuuttaa.”

Käräjäoikeuksien ruuhkat tulevat lisääntymään expotenttiaalisesti ja saadaan tähän maahan rikollisten määrääkin nostettua moninkertaisesti.